• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule Savić: U Zvezdi kao na "Farmi"

"Izbor šeste 'Zvezdine zvezde' u ovom trenutku bilo bi silovanje fudbalske istorije Crvene zvezde", smatra legendarni as crveno-bijelih Dušan Savić.

 Dule Savić: U Zvezdi kao na "Farmi" Izvor: MONDO

Legendarni napadač Crvene zvezde Dušan Dule Savić razočaran je i uvrijeđen načinom na koji se navodno planira da se izabere šesta "Zvezdina zvezda" - telefonskim glasanjem.

"Čini mi se da imenovanje šeste Zvezdine zvezde planiraju da urade glasanjem kao u ‘Velikom bratu’ ili ‘Farmi’. To bi bilo deplasirano i uvredljivo", izjavio je Savić u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske".

Prema Savićevim riječima, nimalo mu nije žao što njemu nije pripala ta čast da stane rame uz rame sa Rajkom Mitićem, Dragoslavom Šekularcem, Draganom Džajićem, Vladimir Petrovićem Pižonom i Draganom Stojkovićem Piksijem.

"Naravno da ne žalim zbog toga. Znam kako se biraju ‘Zvezdine zvezde’. Lider i najbolji igrač ne samo Crvene zvezde nego cijele Jugoslavije u mom periodu bio je Pižon. Samo jedna ‘Zvezdina zvezda’ može da postoji u jednoj generaciji koja je igrala dugo godina zajedno. Tu su stvari vrlo jasne",
dodao je on.

Da se pita Duleta Savića, on ne bi ni izabrao šestu "Zvezdinu zvezdu".

"Neshvatljivo mi je da sada pokušavaju da izmisle šestu ‘Zvezdinu zvezdu’. To je nešto što ne priliči ni ovom momentu ni Crvenoj zvezdi sada. To bi bilo na neki način silovanje fudbalske istorije Crvene zvezde. Neprirodno je to prema instituciji ‘Zvezdine zvezde’. To retroaktivno proizvođenje je neprihvatljivo", podvukao je Savić.

"Govorimo o generaciji 90-tih koja je osvojila titulu evropskih i svjetskih šampiona. A što se ne vratimo malo unazad i prisjetimo se Vladimira Beare, Bore Kostića, Vojkana Melića, Kuleta Aćimovića koji su bili izvanredni igrači. Jednostavno ovo nije trenutak za tako nešto".

Savić naravno ne spori uspjehe ekipe, koju je Ljupko Petrović odveo na krov Evrope i svijeta, ali…

"Ako već hoćemo da ih nagradimo, a oni nesumnjivo zaslužuju velike počasti, onda treba da smislimo nešto novo i nešto originalno i na taj način im čestitamo na vanserijskom rezultatu. A ovako, a to čini mi se planiraju da to urade glasanjem kao u rijaliti TV programu.To bi bilo deplasirano i uvredljivo", zaključila je legenda crveno-bijelih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC