• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti mesec dana bez Sanea?

Autor mondo.rs

Krilnom napadaču "građana" su u kup utakmici protiv Kardifa oštećeni ligamenti skočnog zgloba.

Zgusnuti zimski raspored koštao je Mančester siti gubitka još jednog važnog fudbalera.

Posle Gabrijela Žezusa, koji je van stroja od prvenstvene utakmice protiv Kristal Palasa, odigrane 31. decembra, povređen je i Liroj Sane, jedan od najboljih i najkonkretnijih kreativnih igrača Sitija.

Reprezentativcu Nemačke su oštećeni ligamenti skočnog zgloba prilikom oštrog starta Džoa Beneta, u meču četvrtog kola FA kupa protiv drugoligaša Kardifa (2:0).

ŽREB FA KUPA

U ponedeljak uveče izvučeni su parovi osmine finala FA kupa (17/18. februara). Osim Vigana i Sitija, igraće Čelsi - Hal, Hadersfild ili Birmingem - Mančester junajted, Milvol ili Ročdejl - Njuport ili Totenhem, VBA - Sautempton, Lester - Šefild junajted, Brajton - Koventri i Šefild Vednzdej - Nots Kaunti ili Svonsi.

Klub je u ponedeljak potvrdio da će Sane morati da odsustvuje sa terena, nije rečeno koliko, ali je menadžer Pep Gvardiola posle utakmice izjavio da očekuje pauzu od oko mesec dana.

Španski trener tom prilikom je apelovao na sudije da "zaštite igrače", kao posle starta na Kevinu De Brujneu, na pomenutom meču protiv Kristal Palasa, kada je Belgijanac pukom srećom prošao nepovređen.

Benet je za start na Saneu dobio prvi žuti karton, a nešto kasnije i drugi.

"Želim da se izvinim Saneu. Želeo sam da zaustavim kontranapad i odabrao loš tajming za svoj start", poručio je defanzivac Kardifa preko društvenih mreža.

Mančester siti je lider Premijer lige sa 12 bodova više od Mančester junajteda, ali tokom februara mu predstoje iskušenja u još tri takmičenja.

U osmini finala Lige šampiona gostovaće Bazelu 13. februara, odmah posle toga sledi gostovanje Viganu u sklopu osmine finala FA kupa, a 25. februara finale Liga kupa protiv Arsenala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC