• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Škrinjar na Old Trafordu, Etihadu, Bernabeu?

Autor mondo.ba

Agent fudbalera Intera je otkrio ne/realne ponude za svog klijenta...

Sampdorija je na ljeto 2016. dovela Škrinjara za milio evra iz Žiline kao potpunog anonimusa, ali je Slovak eksplodirao u Seriji A, odigrao 38 mečeva, i nakon 18 mjeseci pojačao inter koji ga je u transferu vrijednom 20 miliona evra, plus što su u Đenovu proslijeđeni Đanluka Kaprari i mladi lijevi beko Fabio Eguelfija, doveo na "Meacu".

Škrinjar je potpisao petogodišnji ugovor sa Interom, zauzeo mjesto u srcu odbrane i prevazišao očekivanja kompletne fudbalske javnosti.

Slovak je impresionirao sjajnom skok igrom, sigurnošću u duelu, mirnoćom u posjedu lopte, odličnim pasovima prema veznom redu i najviše onim što je za odbrambenog fudbalera najbitnije - konstantnošću.

Štoper je ove sezone, mora se reći kod trenera koji nije poznat po čestim rotacijama, proveo svaki minut na terenu na ukupno 24 utakmice Intera u Seriji A i Kupu Italije.

POVEZANE VIJESTI

Ipak, da li je šest mjeseci na "top" nivou dovoljno da vas pozovu iz Barselone, Reala, Mančestera...

Prema riječima Karola Džonte jeste.

Agent Milana Škrinjara je otkrio da je Inter odbio ponudu Reala, Barselone, Mančester junajteda ili Sitija od 60-65 miliona evra za njegovog klijenta.

"Ne želim da budem previše direktan, ali mogu da potvrdim da je jedan od tih klubova poslao ponudu za mog klijenta, ali nisam želio da to mnogo forsiram jer ne postoji šansa da on napusti Inter ove zime. Razgovarli smo o ponudama sa ljudima iz kluba i oni jasno rekli da ne mogu sebi priuštiti da ostanu bez Škrinjara u ovom trenutku. On će ostati do ljeta, a u sedam mjeseci se može dosta toga promijeniti. Za njega je najvažnije da nastavi sa dobrim igrama, a na ljeto bi mogla biti potpuno drugačija situacija", rekao je slovački agent.

Da li je ovo klasično "menadžersko" podizanje cijene svom klijentu, borba za novi, odnosno bogatiji ugovor, ili će se interesovanje iz Engleske i Španije materijalizovati "bogatijim" ponudama koje bi zadovoljile Inter?

Saznaćemo na ljeto...

Podsjetimo da je Liverpul za 84,4 miliona evra, svjetski rekord kada je riječ o odbrambenim fudbalerima, ove zime potpisao Virdžila van Dajka, dok je Mančester siti uplatom izlazne klauzule od 65 miliona evra potpisao Aimerika Laporta, drugi najveći transfer u istoriji za odbrambenog fudbalera, i na "odbranu" u posljednjoj godini potrošio više novca od Bosne i Hercegovine.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC