• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Đerlek je otkrovenje!

Autor mondo.rs

Trener Partizana Miroslav Đukić hvali svoju ekipu posle prve pobede na pripremama, a posebno mladog vezistu Armina Đerleka. Levi bek Miletić prošao test za štopera.

Partizan je zabeležio prvi trijumf na pripremama na Kipru, ali to je tek jedan od stepenika u "operaciji: Viktorija".

Bilo je prilično pozitivnih stvari u meču protiv kiparskog prvoligaša Ermisa Aradipua, koji baš i ne može da se pohvali nekim posebnim kvalitetom. Pre svega, nameću se mlađi igrači željni minutaže i dokazivanja, a bila je ovo i prilika da se isprobaju neka rešenja u slučaju da se dogode neke nepridviđene stvari.

Te nepredviđene stvari su se već dogodile. Povreda štopera Bojana Ostojića je zabrinula sve u crno-belom taboru. Zato je Đukić želeo da proba levog beka Nemanju G. Miletića na poziciji štopera (koju on, doduše, jeste ranije igrao u Javoru iz Ivanjice).

Ako neko zna da li je "položio test" onda je to neko ko je fudbalsko ime izgradio upravo na toj pozicji.

"Nemanja je dobro radio. Zbog Ostoje (Ostojića, prim. aut.) gledamo šta možemo da radimo i probamo. Miletić je profesionalac, stabilan je igrač i na njega možeš da računaš", rekao je Đukić izveštačima srpskih medija posle pobede nad kiparskom ekipom.

Partizan raspucan, Đerlek skreće pažnju (VIDEO)

Đukić je potvrdio ono što su videli svi koji su posmatrali meč (bilo uživo, bilo putem TV Partizan). Armin Đerlek jeste bio jedan od najboljih na terenu.

"Đerlek je odigrao kompletnu utakmicu, dao je kvalitet između linija. On igrač koji zaista daje interesantne stvari i pored svoje mladosti veoma je zreo, stabilan. Traži loptu i što je najbitnije dobro radi za ekipu. Otkrovenje je ovih priprema", hvali Đukić kadetskog reprezentativca Srbije.

Posebna tema uvek je Sejduba Suma. Od njega se uvek mnogo očekuje. U takmičarskim utakmicama nije pokazao ni delić onoga što ume. Ali, danas je nagovestio da bi proleće moglo da bude njegovo...

"Super! Super je radio za ekipu, veoma dobro je odradio meč, Nismo hteli više da rizikujemo, pa je izašao posle 60 minuta. Oseća se dobro i na dobrom je putu da pomogne", kratka je analiza Đukića o najskupljem igraču Partizana u istoriji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC