• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lovren se na bizaran način kažnjava za greške!

Autor mondo.rs

"Klop smatra da sam jedan od najboljih defanzivaca u Premijer ligi", kazao je Dejan Lovren.

Zvanično - Dejan Lovren je ove sezone u Premijer ligi napravio jednu grešku koja je vodila do gola protivnika, ali nezvanično tih grešaka je daleko više...

U duelu protiv Totehema, u kom su "redsi" remizirali 2:2, Lovren je imao niz propusta koji se neće očitavati u statistici, poput onoga kada nije uspeo da izbaci loptu pre nego što je ona došla do Harija Kejna - koji je dobio penal - doduše iz ofsajd pozicije.

Zbog takvih grešaka, nije tajna, Dejan Lovren nije omiljen među navijačima Liverpula, a u intervjuu za "Skaj Sports" poručio je da ne razmišlja o kritičarima i da samog sebe kažnjava.


"Svoj sam najveći kritičar... Kada pogrešim - ne pričam ni sa kim po nekoliko dana, to sam ja. Tako samog sebe kaznim", ispričao je Hrvat koji je na udaru navijača bio naročito nakon meča protiv Sevilje u kom je Liverpul ispustio 3:0.

Često je označen kao najslabija karika Liverpula, ali i pored toga je Jirgen Klop još ranije odlučio da mu je potreban i zatražio je produžetak ugovora, čak je Lovren nosio i kapitensku traku.

"Briga me šta drugi misle. Važno je šta misli menadžer jer je on moj šef. Pozitivan je i to mi govori da sam jedan od najboljih defanzivaca u Premijer ligi. Kada imate ni od 18 mečeva bez boraza ljudi će govoriti 'vau, kako je dobar', dok kad pravite greške onda će pokazivati prstom na poslednju liniju", ispričao je Lovren pred gostovanje svom bivšem timu Sautemptonu (17.00).

U sastavu će najverovatnije biti još jedan bivši "svetac" Virdžil van Dajk, a biće interesantno videti kako će navijači na "Sent Merisu" reagovati na njihov povratak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC