• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mister Bin sa "Enfilda" - Dejan Lovren

Autor mondo.rs

Uvrede na račun hrvatskog fudbalera stižu sa svih strana. Navijači Liverpula, posle poraza od Totenhema, smatraju ga najgorim štoperom u istoriji kluba.

Liverpul je izgubio od Totenhema (1:4), a Dejan Lovren odigrao je još jednu katastrofalnu utakmicu za "redse". Trener Jirgen Klop zamenio ga je već u 31. minutu, pošto je prethodno Hrvat kiksnuo kod prva dva pogotka "pevaca".


Lovren je već godinama meta navijača Liverpula i glavni krivac za mnoge poraze. Posle nedeljne utakmice izložen je rafalima na društvenim mrežama sa svih strana.

Surovi komentari navijača odjekuju Ostrvom...

"Ako se borite za život, samo upamtite da je Dejan Lovren profesionalni fudbaler, koji prima 100.000 funti nedeljno. Sve je moguće", napisao je pristalica Liverpula na svom Facebook profilu i sve ilustrovao slikom štopera.



Ogorčeni navijači skreću pažnju na podatak da nijedan igrač Liverpula nije napravio više defanzivnih grešaka od početka sezone. Zbog toga su upravi slavnog kluba poručili: Hitno sa Lovrenom na Hitro (londonski aerodrom) i prvim avionom poslati ga u Zagreb, ekonomskom klasom".

Sada i Poketino zna: "Pevci" osramotili Liverpul!

Navijač Kaled Abdulo zaključuje i nada se.

"Mentalno je slab, ustvari slab je u svakom pogledu. Gledali smo najgorih pola sata Lovrena u karijeri, nadam se da više neće nositi dres Liverpula".

Navijači sugerišu da Lovren negativno utiče na ostatak ekipe, da je demorališe početničkim greškama i pitaju se, šta Lovrenu prolazi kroz glavu za vreme utakmice, ako uopšte nešto prolazi.


"Da li je Lovren najgori štoper u istoriji Liverpula. Goreg se ne mogu setiti u poslednjih 30 godina", napisao je na Twitteru Nil Haris.

Pojedine pristalice kluba sa "Enfilda" podsećaju da je Lovren najskuplji štoper u istoriji kluba. A neki ga uspoređuju sa likom Roana Etkinsona iz popularne britanske serije:

"Lovren je Mister Bin"!

Možda je najbolje igru Hrvata opisao trener Liverpula posle poraza od Totenhema.

"Da sam kod prva dva gola čuvao Harija Kejna, uspeo bih. Lovren nije i zato je zamenjen", rekao je Jirgen Klop.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC