• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari: Liga Evrope kao "skudeto"? Ma dajte!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Trener Napolija poslije poraza njegove ekipe u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope od Lajpciga istakao da je, bez obzira na takmičenje, očekivao mnogo bolju igru svojih fudbalera.

Trener Napolija Mauricio Sari poslije poraza njegove ekipe u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope od Lajpciga (1:3) istakao da je, bez obzira na takmičenje, očekivao mnogo bolju igru svojih fudbalera.

"Svi smo podbacili i naša predstava se kosi s onim što trebamo biti. Mentalitet uvijek treba biti na najvišem nivou, bez obzira na takmičenje. U ovom meču sam vidio ekipu koja je bila bez želje, strasti i entuzijazma. Nažalost, ovo pokazuje da još nismo dovoljno zrela ekipa. Potvrdile su se moje ranije sumnje, a bio bih smiješan kada bih rekao da je Liga Evrope bitna kao 'skudeto'. Kako god, nismo trebali igrati ovako", rekao je Sari.

Jasno je kazao da je cilj njegove ekipe ove godine osvajanje Serije A u kojoj je Napoli trenutno lider poslije 24. kola, s bodom više od drugoplasiranog Juventusa.

"Jasno je da je naš glavni cilj osvajanje domaćeg prvenstva, ali bi trebali shvatiti da i u Evropi trebamo igrati solidan fudbal da ne bismo ostavili loš utisak", kazao je Sari.

Zanimljivo je da su i domaći navijači u malom broju posmatrali utakmicu na polupraznom "San Paolu" u Napulju, pa je jasno da Napolitancima "drugorazredno" evropsko takmičenje i nije toliko bitno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC