• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hadži: Korvino je diktator, gori od Čaušeskua!

Autor mondo.ba

Legenda rumunskog fudbala "opleo" po čelniku Fiorentine.

Legenda rumunskog fudbala Georg Hadži nazvao je sportskog direktora Fiorentine Pantalea Korvina diktatorom, uporedivši ga sa nekadašnjim predsjednikom Rumunije Nikolajem Čaušeskuom.

Naime, Hadžijev 19-godišnji sin Janis potpisao je ugovor sa "violom" 2016. godine, ali se vratio u Vitorul u januaru, nakon što nije uspio da se izbori za minutažu u Firenci.

"Čelnici Fiorentine lagali su i mene i mog sina. Janisa su pojedini treneri čak upoređivali i sa Frančeskom Totijem. Ipak, kaznili su ga nakon što je rekao da je razočaran što ne igra. Korvino radi šta hoće, čak je gori diktator i od generala Čaušeskua", rekao je Hadži.

Njegov sin prošao je sve omladinske selekcije rumunskog nacionalnog tima, nakon čega je briljirao i u Primaveri, mladom timu Fiorentine. 

"Svi su s nestpljenjem čekali da vide kako će Janis igrati, s obzirom da je imao sjajne nastupe u mladom timu. Ali, nikada mu nisu dopustili da napreduje. Fiorentina je izgubila odličnog igrača koji bi jednog dana mogao da se bori za 'Zlatnu loptu'", bez lažne skromnosti pričao je Hadži o svom sinu Janisu.

Mlađi Hadži rođen je 1998. godine, a nakon sjajnih izdanja u Vitorulu iz Konstance, prešao je u redove tima iz Firence za dva miliona evra, gdje je u periodu od 2016. do 2018. godine upisao samo dva nastupa za prvi tim.

Prošle godine nomonivan je za nagradu Zlatni dečko, koja se dodjeljuje za najboljeg igrača Starog kontinenta do 21 godine. Nagradu je kasnije osvojio Kilijan Mbape, tadašnji fudbaler Monaka, koji je kasnije pojačao PSŽ.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC