• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nećeš valjda i ti u Kinu?

Autor mondo.rs

Za novcem ili što dalje od Simeonea, pitanje je koje se postavlja...

Dijego Simeone ima dobar odnos sa gotovo svim fudbalerima u svom rosteru, ali negde "škripi" na relaciji on - Janik Fereira Karasko.

Belgijski dribler nije zadovoljan "podelom minutaže" u Atletiko Madridu, odnosno time da češće ulazi sa klupe nego što je starter, dok se Simeoneu ne dopada njegov odnos prema dresu i uopšte "govor tela" kada je na terenu.

Španski list "AS" prenosi da je Belgijanac u pregovorila sa kineskim klubom Dalijan Đifang, tek promovisani prvoligaš, koji za njega nudi 30 miliona evra.

Po ranijem dogovoru, Monaku sleduje 25% od transfera, a i "Čolo" Simeone je dao "zeleno svetlo" za ovaj transfer i odlučio da Karaska izostavi sa spiska putnika za meč protiv Kopenhagena u Ligi Evrope u Madridu.

Zanimljivo, tokom prethodnih prelaznih rokova spominjalo se da su Čelsi i Mančester junajted zainteresovani za Karaska i da su nudli čak 70 miliona evra za njega.

Ipak, i kod Kontea i kod Murinja - Karasko ne bi imao tu slobodu u igri koju želi i bio bi opterećen defanzivnim zadacima koji se njemu ne dopadaju, čak i ako u reprezentaciju Belgije često igra na mestu levog spoljnog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC