• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Partizan prosečan i nedovoljno agresivan

Autor mondo.rs

"Nije bilo kvaliteta kod onih igrača od kojih se očekivalo da povuku ekipu. Svi oni izgovori koji su uobičajeni, sada ne dolaze u obzir. Pobedio nas je bolji tim", poručio je predsednik crno-belih posle eliminacije u Ligi Evrope.

 Partizan eliminisan iz Lige Evrope izjava Milorad Vučelić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Optimizam i nada da Partizan može do osmine finala Lige Evrope polako su nestajali kako se duel protiv Viktorije u Plzenju bližio kraju.

Crno-beli nisu uspeli.

Šampion Srbije eliminisan je nakon neubedljive partije, a predsednik Partizana, Milorad Vučelić, priznao je da su očekivanja, ipak, bila veća od mogućnosti ekipe.

"Očekivanja svih nas su bila veća od  trenutnih mogućnosti Partizana. Viktorija Plzenj je jednostavno igrala bolje nego u Beogradu. Oni su bili superiorni. Mi nismo podbacili u borbenosti, protivnik je bio vidno bolji. Nismo stvorili jednu šansu, što dovoljno govori. Jednostavno, pobedio nas je bolji tim", rekao je posle meča Vučelić.

I on je svestan da je moglo bolje.

"Uvek može bolje kad se izgubi. Partizanovac uvek navija, a navijačke želje su pomešane s činjenicama. Nije bilo indolencije, ali nije bilo kvaliteta kod onih igrača od kojih se očekivalo da povuku ekipu. Svi oni izgovori koji su uobičajeni, sada ne dolaze u obzir. Pobedio nas je bolji tim. Ovim porazom mi otvaramo novi ciklus, prvenstvo i kup i priprema za evropske kvalifikacije na leto."

Iza Partizana je dobra evropska sezona, ali je utisak da se u Plzenju moglo i više.

"Igrali smo prosečno, ali bolje nego protiv Lučana. Sad očekujemo da svake godine prezimimo. Da to postane navika. Nekoliko takvih sezona bi nam dobro došlo. Rekao sam saradnicima - da se Plzenju dogodilo da je izgubio i ispao, oni bi naravno bili tužni, ali sutra bi bio novi dan. Mi smo stalno u fazi nekih herojskih podviga. Ovo je bio cilj da prezimimo, a kako uspevamo tako ambicije rastu. Bio sam optimista pred ovu utakmicu, ali optimizam nije dovoljan da mi prođemo."

I Vučelić se slaže da je crno-belima nedostajala hraborst.

"Mislio sam i ja da će Partizan biti agresivniji, ali to je već u kompetenciji trenera i stručnog štaba. Nije fraza, ali u Partizanu se zna ko šta radi, funkcije i to je tajna uspeha Partizana."

Status trenera Đukića se ne dovodi u pitanje.

"Đukić ostaje naravno. Mi očekujemo da ostvari određene rezultate u Kupu i prvenstvu. Rezultata mora biti i to je ono što je normalno", podvukao je Milorad Vučelić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC