• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Jedva čekam proljeće, da ne vičem izbij!

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

"Jedva čekam proljećni dio prvenstva, da pozdravimo neki lijep potez zbog kojeg publika dolazi na stadion i da govorim igračima da odigraju lijep pas, a ne samo izbij-izbij. To je van svake pameti", rekao je Igor Janković.

 Borac - Zrinjski, izjava Igor janković Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Nakon 89. minuta borbe u blatu Gradskog stadiona u Banjaluci fudbaleri Borca stigli su do vođstva 1:0 preko Petra Kunića, međutim, Zrinjski je ekspresno uzvratio.

Stojkić je izjednačio u posljednjem minutu utakmice poslije loše reakcije golmana Savatovića koji je kasnio na njegovo ubacivanje.

Borac je tako ispustio treći uzastopni trijumf nad Zrinjskim u Banjaluci.

"Uslovi su biili takvi kakvi jesu i mnogo su otežali igru, jer smo Zrinjski i mi ekipe koje traže 'igru'. Složio bih se sa gospodinom Sliškovićem, mi treniramo jedno, a igramo nešto drugo. Mislim da smo po veoma teškom terenu bili za nijansu bolji tim, bolje smo se prilagodili terenu. Bodovi su danas, po mom mišljenju, trebali ostati u Banjaluci, ali šta da radimo. Život ide dalje i mi se okrećemo narednoj utakmici".

Gol u posljednjim minutama utakmice je jako teško pao igračima Borca.

"Moji momci plaču u svlačionici, jako nam je teško. Puno truda uložimo, nemamo povratnu informaciju sa raznoraznih strana, nemamo nikakvu podršku. Borimo se za ovaj klub i grad, mislim da se ni danas nismo osramotili. Naši igrači igraju za 700-800 maraka, a neki igrači Zrinjskog su plaćeni i po 10.000", rekao je Igor janković i dodao:

"Jedva čekam proljećni dio prvenstva, da pozdravimo neki lijep potez zbog kojeg publika dolazi na stadion i da govorim igračima da odigraju lijep pas, a ne samo izbij-izbij. To je van svake pameti".

Publika na Gradskom stadionu je i u ovom meču bila nezadovoljna suđenjem.

"Neke stvari na terenu ne želim da komentarišem, jer ćemo opet mi kao akteri biti kažnjeni. Neke stvari su stvarno sramne i da bi napravio nešto u ovoj ligi moraš razmišljati i o nekim drugim stvarima", zaključio je Igor Janković.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sve u pravu

Sve si u pravu. Borac je odigrao za 9-ku danas. Samo tako nastavite, primiti onakav gol u 90 min. je samo nedostatak sreće ali već od jeseni vraća im Borac svima i to sa kamatom. Sreću treba i zaslužiti a Borac svojim mučenjem fudbala dobro je zaslužio sa 14 golova i ovih 26 bodova

Sem

Ne brukaj se više izjavama i pravdanjima. Ko se ne bi sprdao sa ovakvim izjavama!

Sova

Sreća za Vas, jer da je teren bio za igru mogli bi samo da gledate kako Zrinjski igra. Znači ne verujem kakve izjave čovek daje.

Goca

@Sova Pa da je bio u krupi bolji, u sirokom, u bijeljini i svagdje gde je Borac igrao u blatu mozda bi bilo jos 5-8 bodova.Svagde je blato samo Vi veliki ljubitelji kluba kog volite kolko od toga imate koristi ismijavate Borac i Banja Luku.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC