• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Nisam ja trener vaterpolista!

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Trener Zrinjskog poslije duela sa Borcem istakao katastrofalne uslove za igru u Banjaluci i kritikovao arbitre, čelnike FSBIH i banjalučkog Borca.

 Slišković poslije derbija Borac - Zrinjski: Nisam ja trener vaterpolista! Izvor: MONDO/Zoran Pajčin
Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Fudbaleri Zrinjskog golom Stojkića u posljednjem minutu izjednačili su protiv Borca i osvojili bod u derbiju 22. kola Premijer lige BiH.

"Plemići“ istovremeno mogu da budu i zadovoljni i nezadovoljni.

S jedne strane uspjeli su da izjednače manje od šezdeset sekundi poslije vodećeg gola Borca, a s druge strane nisu uspjeli da stignu do pobjede kojom bi ostali na dva boda prednosti ispred Željezničara, s kojim sad dijele prvu poziciju na tabeli.

/Borac i Zrinjski ostavili bodove u blatu/

Trener Blaž Slišković bio je razočaran poslije utakmice, ali ne toliko rezultatom koliko uslovima za igru.

"Želio bih da čestitam momcima koji su nastupili po ovako 'lijepom' terenu, 'izvanrednom' za igru. Bilo je zaista zadovljstvo gledati ih kako "plivaju" rekao je Blaž Slišković i dodao:

"Danas je izostalo ono zbog čega mi svi radimo, a to je ljepota jedne utakmice. Ne može se na ovom terenu prikazati kvalitet i igra, nisam ja trener vaterpolista da igram ovdje. Ekipama je danas preostalo da prebacuju sredinu terena i snalaze se u močvari. Moja su tri-četiri igrača povrijeđena, ne zbog grubosti igrača Boraca, već zbog uslova na terenu. Neću prozivati i tražiti odgovornog, ali utakmica je u najmanju ruku trebala biti odgođena“, rekao je Slišković, a potom opleo po službenim licima koja su odlučila da se meč u Banjaluci ipak igra uprkos natopljenom i blatnjavom terenu:

"Sudac je bio za to da se ne igra, naredba iz Sarajeva je došla da se igra i to je odlučilo. Nismo ništa lijepo vidjeli, ja nisam vidio, jeste vi nešto lijepo vidjeli? Mogla se utakmica prolongirati za 24 sata i bilo bi mnogo bolje. Odnijeli smo bod, mislim zasluženo, kao i domaćini, ali da smo nešto prikazali, nismo. Zašto sudija ne baci loptu da vidi može li lopta odskočiti? Direktiva je došla iz Sarajeva“, istakao je Slišković.

Trener Zrinjskog kritikovao je i upravu Borca, koja je čekala do posljednjeg trenutka, do par časova pred utakmicu, a tek onda se pristupalo čišćenju snijega sa terena.

"Mora se teren očistiti na vrijeme. Mi smo četiri dana prije utakmcie u Mostaru očistili teren, ovdje to niko nije uradio. Domaćin je htio da uzme bod na ovakvom terenu, mi nismo mogli. Borili smo se, trudili, ali nismo mogli na ovakvom terenu. Zaista treba odati priznanje svim akterima današnje utakmce“, zaključio je Slišković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC