• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Roma na bod od Intera

Roma savladala Đenovu (3:2), pa će vodeći Inter morati svim snagama da juriša na pobedu u Bergamu. Konačno pobeda Milana na San Siru.

 SERIJA A: Roma na bod od Intera Izvor: MONDO

Roma je nastavila sa dobrim partijama u šampionatu Italije i došla na samo jedan bod zaostatka u odnosu na Inter, koji svoj meč 31. kola igra u nedelju u Bergamu protiv Atalante.

"Vučica" je u veoma uzbudljivom meču, sa dva različita poluvremena, uspela da savlada Đenovu rezultatom 3:2. Gol odluke postigao je Danijele De Rosi iz penala u 80. minutu.

Prvih 45 minuta obeležila je fenomenalna igra Rome, krunisana pogocima Brazilca Tadeija i reprezentativca Crne Gore Mirka Vučinića.

Na početku drugog poluvremena došlo je do neshvatljivog pada u igri domaćina, što su Đenovljani uspeli da iskoriste. Gostima su bila dovoljna samo dva minuta da izjednače - smanjio je Rosi u 59. minutu, da bi već u sledećem napadu Leon poravnao na 2:2.

Gol za pobedu i nova tri boda, koja Romu ostavljaju u trci za "skudeto", postigao je De Rosi pošto je u kaznenom prostoru gostiju nepropisno zaustavljen Tadei.

Nakon poraza od Sampdorije i Atalante na San Siru, fudbaleri Milana apsolutno nisu imali pravo na grešku. "Rosoneri" su shvatili ozbiljnost situacije i rutinskom igrom došli do trijumfa nad Kaljarijem - 3:1.

Golove za Milan postigli su povratnici u tim, Kaka jedan, a veteran Filipo Inzagi čak dva.

Jedini pogodak gostiju pao je posle katastrofalne greške golmana Željka Kalaća, kom je nabačena lopta iz slobodnog udarca prošla ispod tela i "ušunjala" se iza gol-linije.

REZULTATI 31. KOLA:


Roma - Đenova 3:2
(Tadei 13, Vučinić 17, De Rosi 80 - Rosi 59, Leon 60)

Milan - Kaljari 3:1
(Kaka 8, Inzagi 31, 69 - Konti 49)

U NEDELJU:
Atalanta - Inter
Katanija - Napoli
Fiorentina - Ređina
Parma - Lacio
Sampdorija - Livorno
Sijena - Udineze
Torino - Empoli
Palermo - Juventus

TABELA: Inter 69, Roma (+1) 68, Juventus (-1) 58, Fiorentina 53, Milan (+1) 52, Udineze 50, Samdorija 49, Đenova (+1) 42, Atalanta 41, Napoli 40, Lacio 38, Palermo 36, Sijena 36, Torino 34, Katanija 29, Livorno 29, Parma (-1) 29, Kaljari (+1) 29, Ređina 27, Empoli 26 bodova.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC