• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsiju fali lider: Lampard novi menadžer?

Autor mondo.rs

Potpuno neočekivana vest sa Ostrva...

Da li je Antonio Konte izgubio sve "kredite" kod rukovodstva Čelsija? 

On misli da ne...

"Ne, nisam uopšte zabrinut. Mislim da dajem sve od sebe i da igrači isto daju sve od sebe. Trudimo se žestoko da ovo bude dobra sezona, ali ovo je realnost", kazao je Italijan nakon novog poraza Čelsija u Premijer ligi i to od Totenhema na "Bridžu", prvog posle 28 godina (3:1).

Konte koji je prošle sezone vodio Čelsi do titule nakon očajne sezone u kojoj je osvojeno deseto mesto, po ko zna koji put je tako kao krivca označio rukovodstvo zbog toga što nije dovelo adekvatna pojačanja, odbacivši da on ima bilo kakve veze sa lošim igračama "plavaca".

Mnogo puta se već pričalo o njegoj smeni, navodno pregovara i sa Pari sen Žermenom i ne želi sam da ponudi ostavku kako bi mu bio isplaćena "odšteta", a Vijali smatra da to nije baš tako...

"Konte ne može da dočeka da napusti Čelsi. Ne može da se pomiri sa tim da kupuju i prodaju igrače bez konsultacija sa njim", rekao je legendarni italijanski napadač koji je u Čelsiju boravio i kao igrač i kao menadžer.

Šta je sledeći potez Čelsija, da li otpustiti Kontea?

KARIJERA

Frenk Lampard je za Čelsi igrao od 2001. do 2014. godine i sa njima osvojio 13 trofeja. Odigrao je 648 utakmica za "plavce" i postigao 211 golova.

Prethodnih meseci spekulisalo se da je njegova zamena Luis Enrike, nekadašnji trener Barselone, dok se onda sve češće na stadionu pojavljivao i Karlo Anćeloti koji je sa Čelsijem već osvojio jednu titulu u Premijer ligi.

Kako bi Čelsi želeo da se rastane s Konteom i pre kraja ove sezone, "Mirror" prenosi da je nova opcija niko drugi no Frenk Lampard!


Legendarni vezni fudbaler trenutno radi kao stručni konsultant na jednoj televiziji i kao nekadašnji lider kluba mogao bi da "razmrda" ekipu i nametne se kao vođa, koji baš fali Čelsiju od odlazaka njega, Terija i Drogbe, ali tu je jedan problem.

Frenk Lampard i dalje nema potrebnu trenersku licencu, a "Mirror" piše i da ima nedoumice jer neiskusan u ovom poslu...

I dalje Romanu Abramoviču i njegovim saradnicima ostaje da ga ubede da promeni mišljenje, a istovremeno pokušavaju da "izglade" odnose sa Antonijom Konteom.

Teško je očekivati da će Čelsi otpustiti trenera ukoliko ne bude imao pravu zamenu za njega, a još teže je očekivati da će u ovom trenutku "uskočiti" Anćeloti i Enrike koji bi želeli "čist početak" sezone i kompletne pripreme.

Stidljivo se spominje i ime Masimilijana Alegrija koji je na putu da sa Juventusom osvoji četvrtu titulu prvaka Italije nakon što je nasledio upravo Antonija Kontea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC