• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle DEVET sezona: Fejsa neće biti šampion!

Autor mondo.rs

LUDILO u 90. minutu - talični Ljubomir Fejsa, koji je podizao šampionski pehar u svakoj sezoni od 2008/09, na pragu je prekidanja tog neverovatnog niza posle poraza od Porta....

Šok u Lisabonu!

Ektor Erera je u 90. minutu ispalio "projektil" sa ivice kaznenog prostora za pobedu Porta (1:0) na čuvenom "Da Lužu", za veliki trijumf svog tima i preotimanje prve pozicije na tabeli na četiri kola do kraja šampionata.

Bio je to gol koji je prekinuo niz Benfike od dve godine i dva meseca bez poraza na svom stadionu u ligi, pošto ih je tada baš Porto nadigrao.


Benfika sada zaostaje dva boda za starim rivalom i biće joj potrebno čudo da se "zmajevi" ne okliznu i tako ispuste prvu titulu od 2013. godine.

Za domaćina su na današnjem susretu čitav meč odigrali Andrija Živković, koji je pao u kaznenom prostoru Porta odmah posle gola Benfike - na šta je sudija samo odmahnuo, odnosno Ljubomir Fejsa koji je bio prava "talija" slavnog kluba.

On je sa Benfikom osvojio četiri uzastopne titule, ali tu nije kraj...

Ljubomir Fejsa je bio prvak sa svakim klubom za koji je igrao od sezone 2008/09 kada je stigao u Partizan iz kulskog Hajduka.

S crno-belima je bio šampion tri puta, da bi potom prešao u Olimpijakos i sa njima osvajao prvenstva Grčke u sezonama 2011/12, 2012/13 i 2013/14, s tim da je u poslednjoj već od avgusta bio član Benfike, ali pošto je odigrao nekoliko mečeva - i njemu je pripala titula.

Ukoliko ne bude iznenađenja, Fejsa će svoj savršeni niz od devet sezona sa šampionskom titulom okončati u desetoj...

Ono što je zanimljivo jeste i to da je on sa pomenutim timovima bio uspešan i u Kup i raznim Superkup takmičenjima, pa je u toku karijere osvojio čak 21. trofej.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC