• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lopta želja": Srbija prvak svijeta

To je napisao jedan od navijača Srbije na velikoj fudbalskoj lopti koja će biti u kampu reprezentacije u Johanezburgu.

 "Lopta želja": Srbija prvak svijeta Izvor: MONDO

Potpisivanjem fudbalske lopte, prečnika četiri metra, u petak je u centru Beograda završena akcija "Lopta lijepih želja" (Good will ball), koja će uljepšavati kamp reprezentacije Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Beograđani su se u velikom broju odazvali akciji potpisivanja lopte, koja će u petak uveče krenuti put Južne Afrike, gdje će biti izložena na otvaranju prvenstva, koje će trajati od 11. juna do 11. jula.

Poslije stanovnika Jagodine, Kraljeva, Zlatibora i Novog Sada, i Beograđani su potpisima pružili podršku srpskim reprezentativcima i poželjeli im uspjeh.

Tako su na lopti, između ostalog, napisali "Srbija prvak svijeta", "Svim srcem uz Srbiju", "Vratite se sa trofejom", "Srce na teren", a uspjeh izabranicima selektora Radomira Antića poželjele su i mnoge javne ličnosti, među kojima slikar Milan Marinković Cile, voditelji Vanja Bulić, pjevači Maja Nikolić i Marinko Rokvić, novinarka Nataša Miljković i urednik dnevnog lista "Danas" Zoran Panović.

Slične akcije održane su u 32 zemlje čije su reprezentacije obezbijedile učešće na predstojećem SP, a pored potpisivanja, posjetioci ove akcije mogli su da se zabave igranjem virtuelnog i stonog fudbala, šutiranjem penala na improvizovanom terenu, a najbolji su dobili lopte sa logotipom Svjetskog prvenstva u fudbalu.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC