• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić ostaje u kopačkama?

Kapiten Partizana tvrdi da mu je titula sa u 36. godini najslađa, jer ima utisak da je iznio cio teret ekipe. Još ne zna da li će u penziju.

 Krstajić ostaje u kopačkama? Izvor: MONDO

Mladen Krstajić će u nedelju četvrti put podići pehar namijenjen šampionu Srbije. Tri puta je bio šampion Jugoslavije noseći dres Partizana od 1996. do 2000, a sada je postao i prvak Srbije.

Mogao je prošlog ljeta da nastavi inostranu karijeru, imao je ponuda, ali je odlučio da se poslije devet godina provedenih u Njemačkoj vrati u Humsku. I nije se pokajao. Tvrdi da je u 36. godini osvojio "najslađu" titulu.

"Srećan sam što smo osvojili titulu. Osvojili smo je zasluženo, jer je ekipa pokazala da posjeduje kvalitet i karakter. Zvezda je šest, sedam mjeseci bila prva, i to zasluženo, a mi smo je vrebali iza leđa i čekali njene kikseve. U derbiju smo pokazali da smo bolji", poručio je kapiten Partizana.

"Ne znam šta se dešavalo u Zvezdi, ali nismo gubili nadu ni kada smo zaostajali četiri-pet bodova", dodao je defanzivac, koji u kolekciji trofeja ima i titulu prvaka i Kup Njemačke osvojenih sa Verderom, kao i Superkup sa Šalkeom.

Nije igrao u četvrtak na Omladinskom stadionu kada je Partizan "ovjerio" titulu pobjedom protiv OFK Beograda (3:0) kolo prije završetka Jelen Superlige, ali se radovao "kao malo djete".

"Ova titula mi je najslađa. Osvajao sam trofeje sa Partizanom i ranije (tri titule i Kup), ali tada sam bio mlađi i nisam bio svjestan njihovog značaja, a nisam ni bio vođa tih ekipa sa fenomenalnim igračima. Osvojio sam duplu krunu sa Verderom, u kojem sam bio jedan od nosilaca tima. Ali, ova sa Partizanom mi je najdraža, jer sam sa 36 godina osjećao tokom sezone kao da nosim cio teret ekipe, koja je trpila kritike i stalno bila potcjenjivana".

Vraća film iz sezone na izmaku.

"Nije lako izdržati - svaki dan radiš i istovremeno slušaš priče kako nismo pravi tim. Ali, izdržali smo sve pritiske, koji su normalni za veliki klub kakav je Partizan. Hvala Bogu, sve se dobro završilo, zasluženo smo prvaci".

Zimus se poslije Izborne skupštine govorkalo da će Mladen Krstajić po završetku sezone okačiti kopačke o klin i sjesti u direktorsku fotelju.

"Još ne znam da li ću nastaviti da igram, imam ugovor na još jednu sezonu. Postoje dvije opcije, da nastavim da igram i da odem u penziju. Kako sad stvari stoje, bliži sam odluci da pomognem ekipi na terenu", rekao je Mladen Krstajić.

(R. Jakšić - MONDO - foto: www.partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC