• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane Jovanović: Kecmane, hvala za trojku!

Napadač srpske reprezentacije presrećan zbog pobjedničkog koša Partizana protiv Cibone. Ne razmišlja da karijeru završi u Vojvodini.

 Lane Jovanović: Kecmane, hvala za trojku! Izvor: MONDO

Jedan od ljubimaca navijača fudbalske reprezentacije Srbije Milan Lane Jovanović zahvalio se košarkašima i vaterpolistima Partizana na svemu što su uradili za srpski sport, ali je posebno pohvalio "trojku" Dušana Kecmana u finalu NLB Lige protiv Cibone u Zagrebu.

"Ja košarku baš nešto i ne pratim, ali sam počeo u posljednje vrijeme kad sam vidio šta rade košarkaši Partizana. Kao Srbin sam ponosan na ono što su oni i vaterpolisti Partizana uradili, oni su heroji. Ali, moram da kažem da mi je ona trojka Kecmana protiv Cibone u Zagrebu draža nego da su postali prvaci Evrope! Ne znam da li sam mogao da dobijem ljepši poklon. Poslije utakmice sam sjedio pet minuta da dođem sebi koliko sam bio uzbuđen", rekao je napadač srpskog tima u emisiji SOS Kanala.

Mnogi gledaoci su željeli da popričaju sa Lanetom, novim napadačem Liverpula ili da mu postave pitanje putem e-maila. Svi su ga hvalili, nazivali njegovu igru "fantazijom", a jedan od gledalaca mu je poručio da "donese svjetlo iz Južne Afrike" i da konačno Srbija bude prvak svijeta, na šta se Lane nasmijao.

Jovanović je pokušao da spusti loptu na zemlju i poručio je naciji da ne pada u euforiju, kako to ima običaj.

"Prevelikom euforijom mislim da ćemo smanjiti šansu za iznenađenje. Ako uđemo u četvrtfinale biće uspjeh i iznenađenje. Zato, hajmo da se spustimo na zemlju, jer iz skromnosti možemo da napravimo puno", rekao je dosadašnji napadač Standarda iz Liježa.

Bilo je i pitanje da li će se možda na kraju karijere vratiti u Vojvodinu i pomoći joj da se domogne šampionske titule.

"Ja, zasad, ne razmišljam u tom pravcu. Mislim da ću fudbal ostaviti kad budem u zenitu, i to je kvalitet koji čovjek treba da prepozna i povuče se kad je na vrhuncu. Bilo bi idealno da Voša uzme titulu, a da ja budem u timu...Međutim, bez obzira na to gde završim karijeru, Novi Sad je moj grad, a Vojvodina moj klub i nervira me to što kad igra protiv Zvezde ili Partizana u Novom Sadu kao da gostuje", odgovorio je Jovanović.

Otkrio je da se svojevremeno nudio i Crvenoj zvezdi, ali...

"Da, istina je, ali, eto Bog me je pogledao i sve se dobro završilo po mene. Znate, ja sam profesionalac i ne mogu da razmišljam kao navijač. Ne bih mnogo pričao o tome. Istina je da sam se nudio Zvezdi, ali ispalo je dobro po mene", rekao je Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC