• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Dajk: Džeko je odličan, a ja sam spreman!

Autor mondo.ba

"Nisam mogao vjerovati kada sam čuo šta su napravili protiv Barse, oni su sjajan tim, znamo koliko su kvalitetni, ali Liverpul se ne boji nikoga", istakao je odlični štoper.

Defanzivac "crvenih" Virdžil van Dajk rekao je pred meč između Liverpula i Rome da je upoznat sa kvalitetima Edina Džeke, ali da je spreman da ga dobro čuva u dvomeču polufinala Lige šampiona.

Van Dajk je u zimskom prelaznom roku pojačao Liverpul u transferu vrijednom 80 miliona evra i tako postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala.

Ipak, u karijeri nikada nije igrao protiv Edina Džeke.

"Nikada ranije nisam igrao protiv njega, ali ste sve vidjeli na meču između Rome i Barselone. Nema sumnje da je odličan igrač, ali spreman sam da ga dobro čuvam. Nisam mogao vjerovati kada sam čuo šta su napravili protiv Barse, oni su sjajan tim, znamo koliko su kvalitetni, ali Liverpul se ne boji nikoga", istakao je odlični štoper.

Holanđanin je nakon toga dodao da igrači Liverpula trebaju uživati što su stigli do polufinala Lige šampiona i da će dvomeč s Romom biti izuzetno težak zadatak.

"Imamo veliku utakmicu na 'Enfildu' i moramo biti fokusirani kako bismo napravili sjajan rezultat. Ovo će biti težak zadatak, moramo biti spremni na sve, a u Rimu nas čeka pakao. Isto tako, mi moramo uživati jer mnoge ekipe ili igrači nikada ne uspiju doći do polufinala", zaključio je bivši defanzivac Sautemptona, Seltika i Groningena.

Susret između Liverpula i Rome igra se u utorak od 20:45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC