• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević zove u Humsku na žurku

Fudbaleri Partizana proslaviće u nedjelju na svom stadionu treću uzastopnu titulu prvaka Srbije.

 Stanojević zove u Humsku na žurku Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će njegovi fudbaleri ozbiljno pristupiti nedjeljnoj utakmici protiv Mladog radnika, ali i da će probati da posljednju utakmicu prvenstva odigraju "za navijače".

"Volio bih da dođe što više navijača da zajedno proslavimo titulu. Najvažnije je da posljednju utakmicu provedemo u slavlju. Želeli smo da titulu osvojimo protiv OFK Beograda da bismo odigrali poslednji meč bez tenzija, za navijače, da im se zahvalimo što su bili uz nas", rekao je Stanojević.

Partizan je u prošlom kolu osvojio treću uzastopnu titulu prvaka, tako da je uprava odlučila da ulaz na nedeljnu utakmicu bude besplatan na cijelom stadionu.

Uprkos slavljeničkoj atmosferi, Stanojević je rekao da će od svojih igrača tražiti da odigraju ozbiljno i najbolje što mogu.

"Mladi radnik nam je u prvom dijelu sezone uzeo dva boda. Očekujem maksimalno zalaganje, bez obzira na slavlje. Spremali smo se kao za svaku drugu utakmicu. Želimo da gledaoci vide dobar fudbal", kazao je 36-godišnji trener Partizana.

Još jedan motiv za crno-bijele je što imaju veliku šansu da prvenstvo završe bez poraza, što bi bio drugi put u istoriji kluba.

"Maksimalno smo motivisani iz više razloga, a jedan od njih je da završimo sezonu bez poraza. Najveći od svih je, međutim, obaveza prema navijačima", rekao je Stanojević, koji neće moći da računa na Radosava Petrovića zbog žutih kartona, a neizvestan je nastup centarfora Klea zbog povrede.



DOSTANIĆ TRAŽI OD IGRAČA DA UBLAŽE SRAMOTU


Za razliku od svečarske atmosfere u Humskoj, u komšiluku, u Ljutice Bogdana u nedelju u Subotici igraju protiv četvrtoplasiranog tima.

Uoči te utakmice trener "crveno-bijelih" Ratko Dostanić ističe da su igrači dužni da na svakom meču izginu za dres i grb koji nose.

"Pokazali su sramotu sada treba da je koliko toliko ublaže. Jasno im je stavljeno do znanja da će opet biti kazni ako se ponovi ponašanje kao na meču sa BSK-om", izjavio je Dostanić i istakao da "iznenađenja ne može da bude" i da je "sve stvar pristupa i ponašanja na terenu".

Zvezda će u Subotici biti bez nekoliko standardnih igrača.

"Lazetić još radi terapije i trenira odvojeno. Bolove ima i Slavoljub Đorđević a pod znakom pitanja je i Ninkov. To je ipak, nevažno jer sam igračima rekao da imaju meč u Subotici i dva u Americi da mi pokažu ko od njih je dostojan Zvezdinog dresa i pojavljivanja na pripremama 14. juna" dodao je Ratko Dostanić.

PAROVI 30. KOLA (nedelja)

NOVI SAD: Vojvodina - Napredan
BEOGRAD: Partizan - Mladi radnik
Rad - Netalac
BSK - OFK Beograd
Čukarički - Borac
KULA: Hajduk - Javor
SUBOTICA: Spartak - Crvena zvezda
JAGODINA: Jagodina - Smederevo

TABELA:
Partizan 75, Crvena zvezda 68, OFK Beograd 50, Spartak 49, Vojvodina 42, Jagodina 40, Javor 37, Metalac 35, Rad 34, Smederevo 34, Borac 34, BSK 30, Napredak 29, Hajduk 29, Čukarički 29, Mladi radnik 25 bodova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC