• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra: Nedostaje mi "Old Traford"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Vidim ide vam dobro. Stigli ste do finala FA kupa, što mi se mnogo sviđa, iako nisam tamo", poručio u video poruci Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Los Anđeles Galaksija poslao je emotivnu video poruku bivšim saigračima, navijačima i menadžeru Mančester junajteda.

Poruka je emitovana tokom dodjele klupskih priznanja, a Ibrahimović je priznao da mu nedostaje igranje na "Old Trafordu".

Mančester junajted je u martu ove godine pristao omogućiti sjajnom švedskom napadaču raskid ugovora, kako bi 36-godišnji fudbaler nastavio karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Vidim ide vam dobro. Stigli ste do finala FA kupa, što mi se mnogo sviđa, iako nisam tamo. Ovdje je sve u redu. Svaki dan uživam u suncu. Želim da kažem navijačima da mi nedostaju. Nedostaje mi igranje na 'Old Trafordu' i pogled na sve te crvene dresove. Imam prelijepe uspomene odatle", kazao je Ibrahimović u poruci i nastavio:

"Želim da se zahvalim svima na podršci, adrenalinu i energiji koju ste mi dali. Želim se zahvaliti mojim klupskim kolegama zato što su bili fantastični i učinili da mi sve bude lakše. Treneru i ti mi nedostaješ. Znaš šta je potrebno za pobjedu. Iza toga ne postoje tajne."

Na sinoćnjoj svečanosti Davidu De Hei, golmanu Junajteda, dodijeljena je nagrada za "Najboljeg igrača godine".

"Iako golman ne bi trebalo da dobije priznanje za igrača godine, on je imao fantastičnu godinu. On nastavlja sa učinkom na visokom nivou", čestitao je Ibrahimović španskom golmanu.

Švedski fudbaler u Mančester junajtedu proveo je sezonu i po u periodu od 2016. do 2018. godine. Za klub s "Old Traforda" odigrao je 53 takmičarske utakmice i postigao 29 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC