• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abramovič spremio "paketić" za Toresa

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič spreman je za najveći transfer otkako je juna 2003. godine preuzeo aktuelnog prvaka Engleske.

 Abramovič spremio "paketić" za Toresa Izvor: MONDO

Sajt "ESPN sokernet" objavio je da će Čelsi prije početka Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi (možda već sljedeće nedjelje) poslati Liverpulu ponudu za njegovog napadača Fernanda Toresa (26).

Ukupna vrijednost transfera, uključujući Toresovu nedeljnu platu od 200.000 funti, mogla bi da dostigne 130 miliona funti, odnosno astronomskih 152 miliona evra!

Čelsi će Liverpulu ponuditi da izabere trojicu fudbalera sa spiska na kojem se nalaze Bosingva, Anelka, Karvaljo, Deko, Kalu i Fereira, a uz to bi "crveni" dobili 40 miliona funti u kešu na ime obeštećenja.

"Tores je najbolji, a Roman želi samo najbolje. On smatra da je Tores fudbaler koji može da mu donese Ligu šampiona. Mančester siti je spreman da mu ponudi istu platu, ali Čelsijeva ponuda je znatno privlačnija sa sportskog aspekta", citirao je "Sokernet" dobro obavještenu osobu koja je insistirala na anonimnosti.

Vlasnici Liverpula Hiks i Džilet suočeni su sa godišnjim gubitkom od 55 miliona funti i ukupnim dugom od 350 miliona, a uz to se "crveni" naredne sezone neće takmičiti u Ligi šampiona.

Zato vlada mišljenje da će ovog ljeta morati da prodaju svog najefikasnijeg fudbalera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC