• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Balakov "dželat": Žao mi je, nisam namjerno

Kevin Prins Boateng tri dana pošto je povrijedio Mihaela Balaka i našao se na udaru njemačke javnosti izjavio da nije imao zlu namjeru.

 Balakov "dželat": Žao mi je, nisam namjerno Izvor: MONDO

Državni neprijatelj broj jedan u Njemačkoj je trenutno Kevin Prins Boateng, igrač koji je povredio Mihaela Balaka i onemogućio ga da sa kapitenskom trakom predvodi "pancere" na Mundijalu.

Reprezentativac Gane je u finalu FA kupa, u kome je Čelsi savladao Portsmut 1:0, startovao na Balaka i pokidao mu ligamente skočnog zgloba.

U Nemačkoj svi mahom tvrde da je Boateng namerno povrijedio Balaka, koji bi mu bio direktni rival na terenu u Južnoj Africi, jer su "panceri" u istoj grupi sa Ganom, Srbijom i Australijom.

Međutim, 23-godišnji vezista Borusije iz Dortmunda, pozajmljen Portsmutu, tvrdi da nije imao namjeru da unesreći kolegu iz Čelsija.

"Žao mi je. Nisam imao namjeru. Zakasnio sam sa startom. Izgleda glupo", izjavio je Boateng tri dana poslije utakmice na Vembliju.

Inače, Boateng je rođen u Berlinu, od oca iz Gane.

On je dalji rođak fudbalskog heroja Njemačke Hemluta Rana, koji je postigao pobjedonosni gol u finalu Svetskog prvenstva protiv Mađarske 1954. godine.

Boateng će na Mundijalu u Južnoj Africi igrati za reprezentaciju Gane, a njegov polubrat Džerom nalazi se na širem spisku selektora Njemačke Joahima Leva.

Na mnogim sajtovima i forumima Kevin Prins je obilježen kao "državni neprijatelj broj jedan", čak se i osnivaju "Anti Boateng grupe"...

U međuvremenu, Balak je poručio da nema razloga da se unosi "zla krv".

"Naravno da sam ljut i razočaran, ali u fudbalu čovjek mora da se pomiri sa nekim stvarima", rekao je 33-godišnji Mihael Balak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC