• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ finale: Real gleda i plače...

Ko god da bude poražen u subotu u finalu Lige šampiona, najveći gubitnik zapravo biće Real Madrid.

 LŠ finale: Real gleda i plače... Izvor: MONDO

Zašto?

Zato što je uprava Reala napravila nekoliko "grešaka u koracima" ili loših procjena, što je "kraljevski klub" ove sezone ostao bez trofeja, a odrekla se i dvojice igrača koji su u grupi fudbalera koji su obilježili ovu sezonu u evropskom fudbalu.

Arjen Roben je jedan od najzaslužnijih što je minhenski Bajern ove sezone osvojio duplu krunu - prvenstvo i kup Njemačke.

Isto se može reći i za Veslija Snajdera, koji je bio jedan od ključnih igrača u ekipi Žozea Murinja u pohodu na Skudeto, italijanski kup i Ligu šampiona.

Jedan od te dvojice Holanđana u subotu će osvojiti triplu krunu sa svojim klubom, a Madriđani mogu samo da gledaju i plaču.

Jedina dobra stvar po navijače Reala jeste u tome što neće morati da gledaju Barselonu u finalu LŠ na svom stadionu ili još gore da gledaju Katalonce kako slave.

Pred ponovni dolazak na "Santjago Bernabeu" Roben se prisjetio svog kratkog boravka u Realu, a posljednje dane u klubu opisao je kao "potpuno glupave".

"Rekli su mi: 'hoćemo da te prodamo, jer nam treba novac'. Onima koji su odlučivali nije bio bitan fudbalski aspekt svega, nego samo finansijski. Samo ih je novac zanimao. Sa jedne strane, procijenili su da samo od moje i prodaje Veslija Snajdera mogu da zarade, a potom su potrošili silan novac kupujući", rekao je Roben.

Ovog vikenda Roben će igrati protiv svog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Veslija Snajdera.

"Mi smo dobri prijatelji. U redovnom smo kontaktu, čujemo se bar jednom nedjeljno. Srećan sam što mu ide dobro u Interu, ali se nadam da ovog puta neće dobiti ono što želi", rekao je Roben.

Vesli Snajder nije ni bio rođen kada je Inter posljednji put bio šampion Evrope. Poslednji put klub iz Milana bio je na krovu Evrope (1965. godine), dakle prije 45 godina! Inter je, takođe bio najbolji na Starom kontinentu godinu dana ranije. Oba puta tim Intera je vodio Elenio Herera.

Crno-plavi iz Milana igrali su i u finalu Kupa evropskih šampiona 1972. godine, ali su poraženi od Ajaksa.

"Veliki klub kao što je Inter je veoma gladan trofeja u Ligi šampiona i to je dobro. Ne znam da li ćemo uspjeti to već ove godine, ali igramo sve bolje i bolje i siguran sam da ćemo podići trofej u budućnosti. U svakom slučaju, i sada smo blizu i treba da ga uzmemo", rekao je 25-godišnji Snajder.

Jedan od dvojice Holanđana, bivših realovaca, radovaće se u subotu na "Santjago Bernabeu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC