• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Zmajići” spremni za meč odluke

Autori mondo.ba Autori Anadolija

“Ekipa je svježa i spremna za sutrašnji izazov", rekao je selektor kadetske reprezentacije BiH pred duel sa Irskom na Evropskom prvenstvu.

Kadetski reprezentativci BIH danas su u Lafborou obavili posljednji trening pred meč protiv Republike Irske u okviru trećeg kola grupe "C" Evropskog prvenstva.

Na treningu pred meč u kojem je “zmajićima” potrebna pobjeda za prolaz u četvrtfinale prevladavala je pozitivna atmosfera, što je potvrdio i selektor Zoran Erbez.

"Osjeti se da smo dosta svježi i radili smo u lijepom ambijentu. Ekipa je spremna za sutrašnji meč koji će sigurno biti težak i zahtjevan. Momci su raspoloženi i nadamo se dobroj igri, a na koncu i dobrom rezultatu. Svaka ekipa na Euru je kvalitetna i šta god da se sutra desi, neće biti neuspjeh. Mi ćemo se maksimalno potruditi da prođemo dalje, a nakon današnjeg treninga primijeti se da je ekipa svježa i spremna za sutrašnji izazov", rekao je Erbez.

Utakmica BIH - Republika Irska igra se sutra na stadionu "Sent Džordž Park" u Burtonu koji se nalazi u sklopu Trening centra Engleske fudbalske asocijacije.

Stadion može primiti svega 500 gledalaca i najmanji je od svih na kojim se igra ovo Evropsko prvenstvo.

Sutrašnji meč će suditi Halil Umut Meler iz Turske s pomoćnicima Peterom Koborom (Mađarska) i Levanom Todriom (Gruzija), dok će četvrti sudija biti Tihomir Pejin iz Hrvatske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC