• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Ko redovno trenira, eto ga u Borcu

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Darko Vojvodić pred gostovanje u Gabeli istakao da je sreća što su crveno-plavi obezbijedili opstanak i još jednom ponovio da nekim igračima nije mjesto u Borcu.

 Trener FK Borac Darko Vojvodić izjava pred gostovanje GOŠK Gabela Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac završiće sezonu u Premijer ligi BiH gostovanjem u Gabeli, a potom utakmicom kod kuće protiv tuzlanske Slobode.

Crveno-plavi će u utakmici devetog kola Lige za opstanak protiv GOŠK-a biti oslabljeni neigranjem velikog broja igrača, ali trener Darko Vojvodić ipak se nada da se neće ponoviti Vitez, gdje je Borac poražen od „fenjeraša“.

„Čeka nas utakmica koja nema rezultatski imperativ, ali nadam se da ćemo prikazati bolju partiju nego što je to bilo u Vitezu. Moram reći da smo se za sutra jedva skrpili i zaista je simptomatično da su nam sva tri golmana povrijeđena. Imamo problem da neće igrati Ojdanić, Danilović, Žeravica, Bunić, Glišić i oba Dujakovića, a neke od njih moramo da vodimo da bi nas bilo 18. Imamo jako puno kadrovskih problema, ali ekipa koja će izaći sutra je respektabilna tako da se nećemo žaliti. Skoro jedan cijeli tim neće biti sutra. Sreća po nas pa smo na vrijeme obezbijedili opstanak, ne daj Bože da nam šta treba“, iskren je bio Vojvodić.

Jedan od povrijeđenih čuvara mreže će ipak morati na gol.

"Gledaćemo da osposobimo Savatovića, mali Amar će biti rezervni. Vukliš je obnovio povredu lože, Savatović se isto povrijedio, Trkulje nema već dugo, ali jedan mora da brani. Stvarno je postalo iritantno, svaki dan se neko povrijedi. Koji je uzrok tome, šta je, nemam pojma. Nema ni Lučića do kraja“.

Poslije debakla u Vitezu trener Borca najavio je da će „otjerati pola igrača“. Na konferenciji za novinare pred polazak u Gabelu, Vojvodić je to potvrdio, iako će o imenima tek po završetku sezone.

"Ima tu igrača koji su zalutali kod nas, sigurno ne mogu da igraju ovdje, pitanje je da li mogu i rang ispod. Neću o imenima jer ima dva kola još, bilo bi nepošteno. Sigurno je da će biti promjena. Neki igrači su i skrenuli pažnju na sebe. To je u ovom momentu Danilović. Otkako sam došao odigrao je izvanredne utakmice, ne znam kako je bilo prije. Jako je bilizu transfera, da li Marsej, da li negdje drugdje ne znam. Interesovanje postoji, sam Josip Skoblar je bio ovdje i gledao ga, a vi znate ko jue Skoblar. Nije bezazleno ime u svijetu fudbala“, rekao je Vojvodić.

On je podvukao da je Borac odlično prošao s obzirom u kakvoj situaciji je bilas ekipa.

"Nisam zadovoljan ni sada. Nisam zadovoljan sa dosta stvari. Nisam ničim zadovoljan. Nisam zadovoljan selekcijom u zimskom prelaznom roku, nisam zadovoljan velikim brojem povreda iste vrste. Hvala Bogu da smo ostali u ligi. Tek sad vidim u kako lošem stanju smo bili, ovo sada za nas je ogromna premija. Vjerujte da ne znam šta bi da nam treba još nešto do kraja“, rekao je Vojvodić, a onda žestoko kritikova selekciju igrača tokom prelaznog roka.

"Jako niski kriteriji su postavljeni za igrače koji dolaze u Borac. Ima tu igrača koji nigdje ništa nisu pokazali, a došli su u Borac. Ja mislim da bi u Borac trebao da dođe možda najbolji strelac Lige RS, najbolji igrač, možda najtalentovaniji igrač, ali zaista su kriterijumu kad je u pitanju igranje u Borcu maltene – ko redovno trenira eto ga u Borcu. I zato smo došli u ovu situaciju“, podvukao je Vojvodić.

Fudbaler Borca Aleksandar Radulović pred duel u Gabeli rekao je da Borac želi pobjednički da završi sezonu.

„Ostale su nam dvije, tri utakmice računajući Kup Grada do kraja. Odigraćemo pošteno kao što smo dosad igrali, pokušati da pobijedimo i u pobjedničkom raspoloženju odemo na odmor“, rekao je Radulović, a onda se osvrnuo na debakl u Vitezu:

„Odigrali smo lošiju utakmicu. Možda je to odraz toga što smo se ispraznili, bilo je ajde još ovu, ajde još ovu, vjerovatno je to neki odraz, malo smo se ispraznili, ostali bez energije. Obezbijedili smo opstanak, bilo je malo opuštanja, što mi ne bismo sebi smjeli dozvoliti. Borac je kub koji uvijek treba ići na pobjedu“, rekao je Radulović.

PLBIH, deveto kolo

Liga za šampiona

Nedjelja, 17.00

Krupa – Radnik

Sarajevo – Zrinjski

Široki Brijeg – Željezničar

Liga za opstanak

Subota, 17,00

GOŠK – Borac

Sloboda – Mladost

Čelik – Vitez

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC