• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Raspudić je greška kluba, nije ni trebao da ide"

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Da sam ja bio ovdje on sigurno ne bi otišao“, prokomentarisao je trener Borca Darko Vojvodić glasine da bi se Raspudić trebao vratiti u klub, ovog puta u stručni štab.

 Trener Darko Vojvodić - Raspudić je greška FK  Borac Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca Darko Vojvodić imaće pune ruke posla pred početak nove sezone u Premijer lige BiH.

On je već najavio rezove u ekipi, u kojoj prema njegovom mišljenju ima dosta igrača koji su „zalutali u klub“.

Nakon imenovanja Marka Maksimovića za sportskog direktora gotovo sigurno je da će i stručnbi štab doživjeti promjene, ili bar biti popunjen.

Prema nezvaničnim informacijama koje je objavio „Euroblic“ mjesto pomoćnika biće ponuđeno Oliveru Jandriću, te Borisu Raspudiću, nekadašnjem kapitenu koji je tokom ove sezone praktično otjeran iz Borca.

"Ja imam svoje mišljenje i ne zanima me šta neko drugi misle. Po meni Raspudić nije trebao ni da ide. Složićete se da je njemu prirodno mjesto ovdje. Mislim da je to greška kluba, a sad hoće li se neko naljutiti ili ne, to ne znam. Ne znam momka, igrali smo jedan protiv drugog, ali ja bih volio da se on vrati“, rekao je Vojvodić tokom današnje konmferencije za novinare“, a potom dodao da je i Jandriću i Raspudiću mjesto u Borcu.

"Ja sam jedini ovdje prolazna kategorija, ja sutra ako ne budem imao rezultate ja mogu da idem, a klub je njihov. Ja zaista bih volio kad bi oni došli, jer je njima mjesto ovdje, nebitno ko vodi klub. Lično ja bih volio. Sljedeće sedmice ću popričati s jednim i drugim. To su dva fina momka. Ja da sam bio ovdje on sigurno ne bi otišao. To je moj stav i nemam nikakav problem da to kažem javno. Nama treba jedinstvo i tražio sam ga od prvog momenta kad sam došao. I dobio sam ga, i od vas, i od ljudi u klubu i od igrača na terenu. Za sljedeću godinu ne trebam da govorim da nam treba to još više. Ako gledate sastav ekipa koje će igrati Premijer ligu onda nemate vremena za bilo kakve kalkulacije. Ja kad sagledam sve ovo bojim se da nas i sjedeće godine čeka sve ovo. Jednostavno moramo biti jedinstveni po pitanju svega, pa i po ovom pitanju. Za mene je spisak pomoćnika sporedna stvar“, istakao je Vojvodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC