• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ženidbe srpskih fudbalera - vjesnik slavlja?

Cijeli jedan tim srpske reprezentacije nije oženjen. Momci, pa šta čekate!?

 Ženidbe srpskih fudbalera - vjesnik slavlja? Izvor: MONDO

Da li su svadbe srpskih reprezentativaca pred Mundijal znak nečeg lijepog što bi moglo da se dogodi u Južnoj Africi?

Antonio Rukavina i Nenad Milijaš su baš pred početak priprema za Mundijal u Južnoj Africi oženili dugogodišnje djevojke - Draganu, odnosno Kseniju.

Rukavina je napravio svadbeno veselje u "Kolonijal sanu", na kojem su bili saigrači iz reprezentacije Gojko Kačar, Zoran Tošić, ali i nekadašnji trener Miroslav Đukić, potom fudbaleri Đorđe Rakić, bivši as Bundeslige Miki Stević...

Mnogo je veći broj reprezentativaca (sa šireg spiska selektora Radomira Antića) koji su u braku. Ipak, postoji i dobar dio onih koji (još) uživaju u momačkom životu.

Mogao bi da se napravi jedan sasvim solidan tim od neoženjenih.

Na golu Željko Brkić, odbrana Ivan Obradović (Jagoš Vuković), Neven Subotić i Slobodan Rajković, vezni red - Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Ninković, Nemanja Tomić i napad - Dejan Lekić i Miralem Sulejmani.

Naravno, za ove momke još ima vremena, mnogi od njih su tek prešli 20.

U ovaj "tim" treba svrstati i Ivicu Dragutinovića (koji zbog povrede neće moći da igra na Mundijalu, doduše) i Nemanju Matića, koji je odavno "nameračio" da ženi jednu Aleksandru, a ona mu preko novina poručila da PRISTAJE!

Oni koji su u braku razmišljaju se da li da vode supruge u Južnu Afriku iz bezbjednosnih razloga.

U jednoj anketi prošle godine selektor Radomir Antić rekao je da nema ništa protiv da supruge i djevojke idu sa fudbalerima u Južnu Afriku ako će to podići atmosferu.

"Ja, lično, nemam ništa protiv toga, uvijek sam za kompromis, a ako će to podići i održati dobru atmosferu u našem taboru, onda sam za. U svakom slučaju, lako ćemo se dogovoriti i o tom pitanju", fleksibilan je kao i uvek Antić.

Inače, u srpskoj reprezentaciji među suprugama "imamo" tri Ane (Bojan Isailović, Dejan Stanković i Nemanja Vidić) i po dve Dijane (Boško Janković i Zoran Tošić) i dve Nataše (Milan Jovanović i Bane Ivanović).

OŽENJENI: Vladimir Stojković (Bojana), Bojan Isailović (Ana), Aleksandar Kolarov (Vesna), Branislav Ivanović (Nataša), Nemanja Vidić (Ana), Aleksandar Luković (Slađana), Dejan Stanković (Ana), Miloš Krasić (Mirjana), Milan Jovanović (Nataša), Boško Janković (Dijana), Nikola Žigić (Sanja), Marko Pantelić (Tijana), Danko Lazović (Jovana), Nenad Milijaš (Ksenija), Zoran Tošić (Dijana), Dragan Mrđa (Ivana), Antonio Rukavina (Dragana).

PRED ŽENIDBOM: Ivica Dragutinović (Selin) i Nemanja Matić (Aleksandra).

NEOŽENJENI: Ivan Obradović, Neven Subotić, Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Ninković, Nemanja Tomić, Željko Brkić, Jagoš Vuković, Slobodan Rajković, Dejan Lekić, Miralem Sulejmani.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC