• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola u Interu? Nemoguće!

Trener Barselone Pep Gvardiola pominje se kao mogući nasljednik Žoze Murinja, ali je njegov agent Hose Maria Orobitg odbacio tu mogućnost.

 Gvardiola u Interu? Nemoguće! Izvor: MONDO

Tehnički direktor Intera Marko Branka negirao je da je uprava tog fudbalskog kluba pregovarala sa trenerom Liverpula Rafaelom Benitesom.

Mediji su prethodnih dana objavili da će trener Intera Žoze Murinjo na ljeto otići iz kluba i preuzeti Real Madrid, a predsjednik italijanskog šampiona Masimo Morati nedavno je izjavio da će biti veoma iznenađen ako Morinjo ostane u klubu poslije finala Lige šampiona.

Inter i Bajern iz Minhena u subotu od 20.45 u Madridu igraju finale Lige šampiona. Obe ekipe pokušaće da osvoje treći trofej u sezoni, pošto su u domaćim šampionatima osvojile po "duplu krunu".

"Ne, nismo kontaktirali Benitesa. Naš trener je Žoze Murinjo", rekao je Branka za Skaj Italija.

Mediji su, takođe, prethodnih nedelja navodili da je Benites najbliži odlasku u Juventus, ali će crno-bijele najvjerovatnije preuzeti dosadašnji trener Sampdorije Luiđi Del Neri.

I trener Barselone Pep Gvardiola pominje se kao mogući nasljednik Morinja, ali je njegov agent Hose Maria Orobitg odbacio tu mogućnost.

"Gvardiola u Interu? To je nemoguće, nemoguće, nemoguće. Kategorički demantujem te tvrdnje. Ne znam da li je italijanski klub zainteresovan, ali taj transfer nije moguć. Pep je srećan u Barseloni i rekao je da će uskoro produžiti ugovor", rekao je on.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC