• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sporting hoće Raću Petrovića

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović mogao bi da nastavi karijeru u lisabonskom Sportingu. Lokalni mediji već su ga preselili u Portugal.

 Sporting hoće Raću Petrovića Izvor: MONDO

Predstavnici Sportinga već dva dana su u Beogradu i pregovaraju sa čelnicima Partizana oko transfera Petrovića, piše "Sport".

Crno-bijeli, navodno, za Petrovića traže 3,5 miliona evra, a Sporting nudi tri miliona.

"Sportski žurnal" je citirao sportskog koordinatora Partizana Alberta Nađa koji tvrdi da transfer nije ni blizu realizacije.

"Postoji veliko interesovanje za igrače Partizana, podrazumjeva se da je Raća među njima ali za sada ništa nije konkretizovano. Ako dođe ponuda, razmatraćemo je, moramo da vidimo i kakvi su Petrovićevi planovi, da li i gdje želi da ide", rekao je Nađ.

Vodeći dnevni portugalski sportski listovi "A Bola" i "Ožogo" objavili su, međutim, da je Sporting uz obeštećenje od dva i po miliona evra uspio da se dogovori sa Partizanom o transferu Petrovića a da se čeka pristanak reprezentativca Srbije.

Osim Petrovića, pred izlaznim vratima Humske su i Lamin Dijara, Moreira...

Tim prije što se u Partizanu najavljuje revidiranje ugovora (čitaj: "kresanje" plata), a pitanje je da li će mnogi igrači pristati na to.

Potpredsjednik Partizana Mile Jovičić u intervjuu "Sportu" rekao je da će godišnji budžet kluba biti smanjen sa 12 na osam miliona evra.

"U Partizanu više ne mogu da opstanu neprihvatljivi ugovori vrijedni 300.000 - 400.000 evra na godišnjem nivou. U budućnosti moramo više pažnje da posvetimo igračima iz sopstvene škole", rekao je Jovičić.

On tvrdi i da neće biti rasprodaje tima.

"Partizan je ozbiljna priča! U Partizan se nikada nije 'lako' dolazilo i iz njega se nikada nije 'lako' odlazilo. Otići će oni igrači koji treba da odu, a doći će oni koji treba da dođu", rekao je Jovičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC