• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Inter ili Real? Hmmm...

Pred finale sezone i velikog duela između Intera i Bajerna u finalu Lige šampiona, "Specijalni" ima samo jednu dilemu...

 Murinjo: Inter ili Real? Hmmm... Izvor: MONDO

Odavno traju spekulacije oko toga da li će Žoze Murinjo ostati trener Intera i naredne sezone. Portugalac je u srijedu, tri dana pre utakmice u kojoj njegov tim može da osvoji istorijsku "tripletu" (Kup, Seriju A i Ligu šampiona), otkrio da je u njegovoj glavi knjiga spala na dva slova.

"Jedine opcije koje sam ostavio su Madrid ili Inter", rekao je Murinjo u intervjuu za madridski list "Marka", koji je tradicionalno naklonjen Realu.

"Samo Real Madrid ima ono što je potrebno da bi me izvukao iz kluba u kojem sam dve godine i sa kojim sam postigao velike uspjehe uz neverovatan rad. Ukoliko odem (iz Intera), otićiću sa jasnom sviješću da sam promijenio taj klub", ponovo je Murinjo progovorio "specijalnim" tonom.

Duže od godinu dana Murinjo ističe da se vezao za Inter i njegove navijače više nego što je to bio slučaj u Čelsiju, ali da ga u oni koji ne vole Inter jednostavno ne podnose i da mu se ne dopada fudbal u Italiji, generalno. Stoga, nametalo se logično pitanje gdje će otići trener kojem su skoro sva vrata ovog svijeta otvorena?

"Mogu samo da kažem da je svakom treneru i velikom igraču rupa u karijeri ukoliko u jednom trenutku ne dođe u Real Madrid", dodao je Murinjo, što svakako neće ostaviti ravnodušnim predsjednika "kraljevskog kluba" Florentina Pereza.

"Sto odsto sam siguran u to da želim da treniram Real Madrid. Da li će to biti naredne ili neke druge sezone, ne mogu da kažem...", poručio je Portugalac za kraj intervjua.

Bord direktora Reala sastaće se ove nedjelje i raspravljati o (ne)povjerenju treneru tog tima Manuelu Pelegriniju. Nije tajna da Perez želi Murinja "sad i odmah", ali...

Malo je onih koji kao rupu u karijeri ne bi uzeli eventualni Murinjov odlazak iz Intera u trenutku kada je klub osvojio sve ili skoro sve što se moglo osvojiti u sezoni 2009/10. Svi se slažu u tome da je teže braniti, nego osvojiti...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC