• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim: Sami smo krivi; Marić: Trofej za Banjaluku

Trener Borca trofej pobjednika Kupa BiH posvetio klubu, igračima i navijačima. "Sami smo krivi za neuspjeh", izjavio trener Željezničara.

 Osim: Sami smo krivi; Marić: Trofej za Banjaluku Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca uspjeli su da šokiraju Grbavicu i remijem protiv Željezničara 2:2 u revanš meču finala Kupa BiH osvoje trofej, pošto je u prvom meču u Banjaluci bilo 1:1.

"Utakmica je bila napeta do kraja. Srećan sam čovjek, osvojili smo Kup BiH. Ovaj trofej posvetio bih klubu, igračima, navijačima i gradu Banjaluci", bile su prve riječi trenera Borca Zorana Marića poslije utakmice na Grbavici.

"U drugom poluvremenu pritisak je bio ogroman. Primili smo brzo dva gola, ali smo se digli i krenuli da se branimo organizovanije i čak imali priliku za treći gol", prokomentarisao je Marić činjenicu da je Borac umalo prokockao vođstvo od 2:2o na poluvremenu.

Trener Željezničara Amar Osim ocijenio je da je Borac do trofeja došao zasluženo i da je njegova ekipa sama kriva za neuspjeh.

"Nije bilo lako ekipi poput Borca dati dva gola poslije 2:0. Sami smo krivi za neuspjeh. Čestitam Borcu na zasluženoj pobjedi. Nije im bilo lako u ovakvom ambijentu doći do trofeja i čestitam im na tome", izjavio je za BHT 1 Osim.

"Nismo igrali loše u prvom poluvremenu, ali Borac je uspio da iz dve prilike postigne dva gola. Ovo nam je pouka za ubuduće, pokušaćemo u nedjelju u prvenstvu da ostvarimo pobjedu, ali ovo definitivno možemo nazvati uspješnom sezonom.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU SA GRBAVICE

Fudbaleri Borca i Željezničara vode bitku i u Premijer ligi BiH, a dva kola prije kola Željo ima četiri boda prednosti pa će ukoliko u nedjelju na svom stadionu savlada Laktaše osvojiti šampionsku titulu.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC