• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostanić: Za sjajne navijače

Gostovanje Crvene zvezde u "najvećem srpskom gradu van Srbije" već se pokazalo kao pun pogodak. Šef struke Ratko Dostanić na terenu "miješa karte"...

 Dostanić: Za sjajne navijače Izvor: MONDO

Više od 3.000 navijača bodrilo je crveno-bijele do pobjede nad Legijom u polufinalu međunarodnog turnira, nema sumnje da će tako biti i protiv Pari sen Žermena u subotu od 21 čas po lokalnom vremenu...

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić poslije meča sa poljskim timom je najviše pažnje posvetio upravo gostoprimstvu koje je Beograđanima ukazano u Čikagu.

"Nemam riječi kojima bih opisao pažnju domaćina. Dočekali su nas na aerodromu, bili na treningu, napunili tribinu Tojota parka. Sjajno je imati ovakve navijače i drago mi je da smo im uljepšali veče. Pobjeda nad Legijom jeste za Zvezdine navijače, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo još jednom", naglasio je Dostanić.

Pogledajte FOTO-GALERIJU

Zvezdin šef struke ne krije da je ovaj turnir zamislio kao "poligon" za fudbalere koje nije imao prilike da isproba u prvenstvu i Kupu Srbije.

"Čikago nam služi za ukazivanje šanse nekima koje nisam vidio tokom sezone. O detaljima njihove igre neću da pričam sada, ali moram da znam na koga mogu, a na koga ne mogu da računam na ljeto".

"Lijepo je pobijediti, mada mi se ne dopada ta čarka sa igračima Legije na kraju meča. To je jedina mrlja utakmice", osvrnuo se Dostanić na situaciju iz koje je golman Boban Bajković izašao sa crvenim kartonom.

Iako je sljedeći rival slavni PSŽ, postavka igre u subotu neće biti u potpunosti podređena rezultatu.

"Želimo pobjede i svaki trofej, ali hoću i da dam minutažu igračima. Vidjećemo kako će iskoristiti šansu protiv Parižana, koji su velika evropska ekipa", kaže Dostanić, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC