• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svečani doček za osvajače Kupa BiH

Navijači i prijatelji kluba dočekali u Banjaluci fudbalere Borca, koji su osvojili Kup BiH.

 Svečani doček za osvajače Kupa BiH Izvor: MONDO

Više od 200 navijača strpljivo su ispred Gradskog stadiona u Banjaluci čekali da iz Sarajeva doputuju fudbaleri Borca, koji su ih obradovali osvajanjem Kupa BiH, što je prvi trofej za Borac otkako se igra zajednička liga BiH. Oko 13. časova i 30 minuta autobus sa umornim igračima Borca stigao je pred Gradski stadion i počela je pjesma i bakljada.

“Nismo imali vremena da odmorimo. Sad smo došli s puta. Drago nam je što je došlo ovoliko naroda da nas pozdravi. Znači da je i ljudima u Banjaluci stalo do ovog trofeja koliko i nama.Bila je teška utakmica, ali smo zasluženo došli do trofeja”, rekao je defanzivac Borca Vule Trivunović, koji je jedan od najzaslužnijih što je trofej stigao u Banjaluku.


“ Stvarno, ovo je nezaboravno. Svaka čast navijačima što su došli u ovolikom broju. To je veliki podstrek za nas, za narednu sezonu”, rekao je napadač Borca Saša Kajkut.


Osim navijača i prijatelja kluba fudbalere Borca došao je da pozdravi I ministar porodice, omladine i sporta u Vladi RS Proko Dragosavljević.

"Ovim trijumfom osvjetlali ste obraz svog kluba, grada, ali i Republike Srpske. Ostvarili ste veliki uspjeh i možete da zamislite kolika je sreća svih Banjalučana. Mnogi klubovi prvo traže velika ulaganja da bi ostvarili dobre rezultate, ali vi ste rezultatima zaslužili velika ulaganja. Vlada RS će sigurno još više da pomaže Borac, jer ste vi to zaslužili. Igraćete na rekonstruisanom stadionu i imaćete mnogo bolje uslove za rad kako biste donijeli još ovakvih pobjeda", rekao je Dragosavljević.

Poslije dočeka fudbalere, stručni štab i rukovdstvo Borca primio je i gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović. Gradonačenik je obećao da će grad i u budućnosti biti uz Borac.

“ Bio sam optimista. Nisam gledao prvo poluvrijeme, a kad sam došao kući i vidio rezultat, onda je to bilo prijatno iznenađenje. Sve se na našu sreću završilo na najbolji način. Mi smo I do sada pomagali FK Borac, a trudićemo se da tako ostane I u narednom periodu jer su osvajanjem Kupa pokazali da vrijei u njih ulagati ” , rekao je Dragoljub Davidović.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC