• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakazan sastanak između Intera i Mihajlovića?

Ugledni "Korijere" došao je do saznanja da je ugovoren sastanak između Masima Moratija i Siniše Mihajlovića, kada bude odigrano finale Lige šampiona.

 Zakazan sastanak između Intera i Mihajlovića? Izvor: MONDO

Pitanje je samo da li će se dva prijatelja sresti u Milanu ili jednom mondenskom ljetovalištu.

Sve je izglednije da Žoze Murinjo neće više biti trener Intera, kada bude završeno finale Lige šampiona u subotu, 22. maja.

Sve je izglednije da će ga zamjeniti Siniša Mihajlović.

Ugledni "Il Corriere dello Sport" objavio je u petak tekst u kojem se poziva na izvore sa Đuzepe Meace i u kojem tvrdi da je predsjednik Intera Masimo Morati u četvrtak zakazao sastanak sa Mihajlovićem. Taj sastanak trebalo bi da bude održan poslije finala LŠ između Intera i Bajerna, kada će vjerovatno i biti poznato da li Murinjo ide ili ne.

Prema "Korijereu", Mihajlović je Moratijev "prvi pik", a želja vlasnika Intera da se srpski trener vrati u klub pojačana je ove sezone, kada je Mihajlović na nevjerovatan način vodio Kataniju kroz Seriju A. Miha je preuzeo sicilijanski tim u decembru, kada je on bio poslednji na tabeli, sa svega devet bodova, a ligu je završio daleko od zone opstanka, sa 45 bodova, što je rekord kluba!

Prva ispod crte, Atalanta imala je 35 bodova.

Po završetku sezone, Mihajlović je izjavio da ne može da obeća navijačima Katanije da će ostati u klubu, ali se potom ogradio rekavši da je "rano za njega da preuzme Inter". S druge strane, Murinjo je rekao da ima samo "dvije opcije za narednu sezonu: Inter ili Real Madrid".

"Korijere" dodaje da bi sastanak između čelnih ljudi Intera i Mihajlovića trebalo da bude održan ili u Milanu ili na obali, u mondenskom ljetovalištu Forte dei Marmi. Dodaje se da Morati želi da promoviše novog trenera najkasnije do utorka ili srijede, naredne nedjelje.

Ipak, postoji i opcija da će Morati i Mihajlović razgovarati o scenariju po kojem će Murinjo ostati trener Intera naredne sezone i tada bi bivšem reprezentativcu Jugoslavije bilo ponuđeno da nastavi da radi sa Katanijom i bukvalno čeka razlaz Portugalca i nerazura.

"Korijere" podsjeća da je Mihajlović ostavio sjajan utisak na Moratija kada je završavao igračku karijeru u Interu i počinjao trenersku, kao asistent Robertu Manćiniju. Kada je Manćini dobio otkaz, na kraju sezone 2007/08, sa njim je zajedno otišao i Siniša Mihajlović.

Moratiju se kod Mihe sviđa ne samo taktička filozofija, zrelost i lucidnost, već i njegov karakter, način na koji komunicira sa medijima, a ono što ga brine je činjenica da je Mihajlović za vrijeme provedeno u Interu postao i suviše dobar prijatelj sa većinom igrača u klubu.

Vlasnik Intera plaši se da bi to bio problem, jer igrači možda ne bi doživjeli Mihajlovića kao autoritativnu ličnost.

Miha ima ugovor sa Katanijom do kraja sezone 2010/11.

(MONDO, foto: sinisamihajlovic.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC