• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Balak: Za mene nema revolucije

Mihael Balak demantovao je spekulacije medija da bi uz pomoć nove revolucionarne metode mogao da na vrijeme izliječi ligamente i nastupa na SP.

 Balak: Za mene nema revolucije Izvor: MONDO

Kapiten fudbalske reprezentacije Njemačke Mihael Balak pozdravio je svoje saigrače posljednjeg dana prvog dijela priprema na Siciliji i poželio im svu sreću na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici.

Balak tamo neće biti jer je povrijedio desnu nogu u finalu FA Kupa između njegovog Čelsija i Portsmuta, ali bez obzira što mu je noga u gipsu kao vođa ove ekipe proveo je nekoliko dana na pripremama sa ostatkom njemačke reprezentacije ne bi li im makar pokušao da im podigne moral.

"Morate da zaboravite na moju povredu i gledate napred. Vi ste snažna ekipa i ko god bude putovao u Južnu Afriku znam da će dati sve od sebe. Uvjeren sam da ćete imati uspjeha na Svjetskom prvenstvu", glasio je oproštajni govor 34-godišnjeg Mihaela Balaka.

Inače, u petak su se u pojedinim njemačkim medijima pojavile informacije da bi vezni fudbaler Čelsija uz pomoć nove revolucionarne metode (a u kojoj se ne spominje dr Marijana Kovačević) mogao da se na vrijeme izliječi svoje ligamente i nastupa na Mundijalu, do koga je ostalo još 20 dana.

"I ja sam se isto tome nadao, ali me je ljekar reprezentacije spustio na zemlju. Nema načina da zaliječim povredu u tako kratkom roku. Kompletno ću ozdraviti na vrijeme za sljedeću sezonu", izjavio je Balak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC