• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Fudbaleri ljetuju gdje djevojka kaže

"Evo me u Egiptu sa djevojkom, a poslije ćemo u dalje...", kaže Lazetić. "Ja bih u Egipat, ali djevojka traži Španiju", žali se Dmitrović.

 MONDO: Fudbaleri ljetuju gdje djevojka kaže Izvor: MONDO

Ljeto je za fudbalere kraće i od onog sibirskog... Tek nedjelju, jedva dve.

Što bolje igrate fudbal i radite to za uspješniji tim, to vam i kraće traje dugo čekani odmor. Jer, najčešći je primjer da, dok ostali svijet sprema kofere za put na more, planinu, jezero, profesionalni fudbaler pakuje kofere za odlazak na pripreme.

Brže, bolje, fudbaleri naših timova pohitali su u ljetovališta širom svijeta, ne bi li vezali bar deset dana prije nego iz papuča ponovo uskoče u kopačke. Primjera radi, oni koje je selektor Srbije Radomir Antić pozvao na pripreme reprezentacije za Svjetsko prvenstvo, ljetovališta vidjeti neće.

Možda, možda, ako im čelnici klubova daju nekoliko dana "off" poslije Mundijala.

Nikola Lazetić, Brana Ilić i Dušan Tadić jedni su od onih koji su nam otkrili gdje će provesti slobodne dane. Kapiten Crvene zvezde Lazetić ovog ljeta se ne odvaja od svoje djevojke.



"Trenutno sam u Egiptu i planiram da se tu zadržim još najviše sedam dana. Poslije toga moja ljepša polovina i ja namjeravamo kolima da obiđemo Italiju, Španiju i Francusku", rekao je Lazetić za MONDO.

Kada se igra Svjetsko prvenstvo, to je za fudbalere "prestupna godina". Tada FIFA "zbije" kalendare, prvensta se završavaju ranije nego inače, a klupski fudbal utihne dok se ne završi najveće takmičenje na planeti. Stoga, ovog ljeta i fudbaleri Superlige, osim Radosava Petrovića, Željka Brkića i Dragana Mrđe dobili su nešto više prostora da planiraju ljeto.

Ali, neki ni to nisu još uradili. Brana Ilić iz Partizana voli da putuje sa bliskim prijateljima, ali kaže da još nije isplanirao gdje će...

"Moj dobar drug igra fudbal u Grčkoj, pa čekam da dođe kako bismo se sve dogovorili. I dalje se ne zna destinacija, ali ako uopšte budemo išli negdje, to će vjerovatno biti Crna Gora na nekih pet - šest dana", objasnio je brzonogi napadač iz Humske.

Napadač Vojvodine Dušan Tadić će ovog ljeta najvjerovatnije "napuniti baterije" na nekom grčkom ostrvu.

"Istina je da nisam još donio konačnu odluku zato što se kod mene odmor isplanira u jednom danu. U svakom slučaju, ako budem otišao, volio bih da to bude Grčka u kojoj ću se sigurno lijepo provesti sa devojkom i prijateljima", kaže Tadić, koji će možda ovog ljeta napustiti Novi Sad.

Bez obzira što su se, kako kažu, vrhunski proveli prošle godine na Zakintosu, kolege na pozicijama desnog beka Dražen Okuka i Pavle Ninkov će ove godine u Crnu Goru. Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde ne mogu baš previše da se opuste. Prvom ističe ugovor sa Čukom, a drugi je na listi fudbalera koji će najvjerovatnije napustiti Zvezdu.

Umjesto menija, češće će čitati ponude.

"Prošlog ljeta Nine i ja smo se sjajno proveli na Zakintosu, ali sada ćemo ovog puta, nažalost, ugrabiti samo nekoliko dana kako bismo otišli do Budve. Htjeli smo i ovog puta da idemo u inostranstvo, međutim, meni ističe ugovor u Čukaričkom i čeka me dosta obaveza. Crna Gora nam je najbliža, ali neću se žaliti ako slučajno ostanem i u Beogradu", sleže ramenima Okuka.

Napadač Jagodine Milan Bojović još jedan je u nizu fudbalera koji nije uplatio aranžman još.

"Nažalost, odluku nisam još donio. Voleo bih da odem do Hurgade sa prijateljima i saigračem Budimirom Janoševićem. Čuo sam da su egipatske plaže sjajne, a možda odem i u Budvu. Kako god da ispadne, najvažnije mi je da se dobro odmorim".

Fudbaler čačanskog Borca, Boban Dmitrović, trenutno najstariji igrač Lige, odlučio je da ovog ljeta posjeti stare prijatelje.

"Ovu pauzu ću iskoristiti u potpunosti. Prvo ću do Austrije kako bih obišao drugare iz vremena kada sam igrao tamo. Na taj način ću se prisjetiti starih dana, a već 15. juna odoh na more. Volio bih da to bude Egipat, ali djevojka je zapela za Španiju. Moraću da uradim onako kako ona kaže", namiguje Dmitrović kroz smijeh.

Pa, dobro Bobane, bar je zapela za Španiju... Mogao si i "gore" da prođeš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC