• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati: Cijenim Sinišu, ali nisam se odlučio...

"Po pitanju simpatija i poštovanja, nesumnjivo bi moj izbor bio Siniša Mihajlović, ali nisam još odlučio", rekao je predsjednik Intera Masimo Morati.

 Morati: Cijenim Sinišu, ali nisam se odlučio... Izvor: MONDO

Predsjednik Intera Masimo Morati prilično mirno se suočio sa odlaskom Žozea Murinja iz kluba, iste večeri kada je Inter postao prvak Evrope poslije 45 godina.

Mediji u Italiji najavljivali su i prije finala Lige šampiona u Madridu da Morati zakazuje pregovore sa nekolicinom trenera, među kojima je bio i Siniša Mihajlović. Štaviše, Miha je smatran za "prvog pika".

Da li je tako?

"On je veoma cijenjen, ali nisam donio odluku još", rekao je Morati u intervjuu za televiziju "Skaj Italija".

"Mihajlović je trener sa sjajnim karakterom i jako brzo uči", dodao je Morati.

"Poštuju ga igrači, među kojima ima mnogo prijatelja. Veoma je cijenjen ovdje (u Interu) i naš odnos je ostao veoma dobar", prokomentarisao je Morati.

Mihajlović je bio Interov gost na finalnoj utakmici Lige šampiona protiv Bajerna u Madridu, što potvrđuje da kao asistent Roberta Manćinija od 2006. do 2008. godine, nije napustio klub u svađi sa Moratijem, kao što je bio slučaj sa Manćinijem.

"Po pitanju simpatija i poštovanja, nesumnjivo bi moj izbor bio Siniša Mihajlović, ali nisam još odlučio", nadovezao se Morati.

Srpski trener, koji ima još godinu dana ugovora sa Katanijom, nedavno je izjavio da misli da još nije spreman da preuzme Inter.

Novinari su pred Moratija iznijeli mogućnost da u klub bude "vraćen" Manćini, koji sada radi kao menadžer Mančester sitija.

"Razmišljao sam o tome u nedjelju ujutru i shvatio da je on upravo trener kojeg ne bih pozvao, jer smo već imali svoje zajedničko vrijeme... Pored toga, on uživa u Engleskoj. Manćini i Murinjo su različiti, ali imaju dve zajedničke stvari: talenat i hrabrost", dodao je Morati.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC