• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo hoće, ali upozorava Pereza...

U Realu postoji nepisano pravilo da treneri moraju da uvažavaju zahtjeve predsjednika, generalnog direktora i sportskog direktora. To tako neće moći, poručuje Portugalac.

 Murinjo hoće, ali upozorava Pereza... Izvor: MONDO

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo izjavio je da će prije potpisivaja ugovora sa Realom tražiti garancije da mu se niko neće miješati u posao i da će moći samostalno da donosi sve odluke vezane za ekipu.

U "kraljevskom klubu" postoji nepisano pravilo da treneri moraju da uvažavaju zahtjeve predsjednika, generalnog direktora i sportskog direktora.

U razgovoru sa španskim novinarimna, Murinjo je rekao da će od predsjednika Florentina Pereza tražiti garanciju da će biti potpuno samostalan u radu sa ekipom.

"Prije nego što potpišem ugovor želim da vidim šta će mi biti ponuđeno, jer ne želim glavobolje kada počnem da radim. Predsjednik kluba ne pobjeđuje, on ne igra, niti može da odlučuje ko će biti na terenu, a ko na klupi", rekao je Murinjo za "As".

"Za te stvari su nadležni profesionalci - trener i članovi stručnog štaba. Uvjeren sam da je trener izuzetno važan u čitavoj strukturi kluba, jer on mora da drži pod kontrolom sve sektore koji su povezani sa prvim timom", rekao je Murinjo.

Iako je "Marka" u nedjelju objavila da su Murinjo i Perez usaglasili sve najvažnije stavke ugovora, madridski kub još nije zavnično saopštio da li će raskinuti ugovor sa Manuelom Pelegrinijem. Nakon što je u subotu sa Interom osovjio Ligu šampiona, Murinjo je rekao da želi da preuzme Real, ali je u ponedjeljak ipak nagovijestio da to možda nije sasvim izvjesno.

"Želim da se sastanem sa nekim vodećim ljudima Reala, sa kojima nisam razgovarao. Moram da ih upoznam i da čujem šta oni od mene tačno žele i pod kojim uslovima", rekao je Murinjo.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC