• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa predstavila Krunića i ima dva cilja!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Branislav Krunić i zvanično je novi trener Krupe.

 Branislav Krunić, FK Krupa, predstavljanje i prozivka igrača Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Doskorašnji trener/igrač banjalučkog Željezničara iz kopački je uskočio u klub iz kanjona Tijesno s kojim je potpisao ugovor, ali još nije poznato na koliko.

Prvi čovjek Krupe Draško Ilić je izrazio nadu da će saradnja biti dugoročna, najmanje kao što je bivši strateg Slobodan Starčević proveo na klupi.

„U prethodne dvije sezone, plasmanom u Ligu za šampiona skrenuli smo pažnju na sebe, a nadam se da ćemo se u tom pravcu kretati i u budućnosti sa novim trnerom. Čekali smo da Krunić završi svoje obaveze u prethodnom klubu i on je s razlogom naš izbor za šefa stručnog štaba. Počev od igračkih dana, internacionalne karijere, činjenice da je stekao uslove za profi licencu opredijelili su nas za ovaj izbor“, rekao je predsjednik Krupe i dodao da je pred Krunića postavljeno da formira tim za naradnu sezonu.

„Narednih dana očekujem spisak želja kada su u pitanju pojačanja“.

Novi strateg ekipe iz Krupe na Vrbasu zahvalio se na povjerenju i naglasio da će sve učiniti da ispuni zacrtana očekivanja i klupske ciljeve.

„Imamo dva cilja, a to su afirmacija mladih igrača i što ranije osigurati opstanak“, istakao je Krunić, mada se „osjetilo“ da će ambicije Krupe u narednoj sezoni biti ipak nešto više od uobičajenih.

Zajedno sa Krunićem, u stručnom štabu Krupljana radiće Petar Kurčubić, Miroslav Balaban, Mirando Petrić i Marko Mazalica, a što se tiče prvih pojačanja, očekuje se dolazak Bojana Markovića i Dejana Bosančića iz Želje.

Prvi dio priprema biće obavljen u Krupi na Vrbasu, a potom se Krunićev tim seli na Zlatibor 30. juna, gdje će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, uglavnom sa najvjerovatnije srpskim superligašama.

Nakon predstavljanja novog trenera, obavljena je i prozivka i podijeljen spisak na kojem je 30 igrača.

Golmani: Jovan Kutić, Filip Ratković, Mladen Ilić, Nikola Kljajić

Igrači: Stojan Maksimović, Perica Guskić, Nemanja Vidović, Anđelo Guzijan, Saša Nikodijević, Stefan Nikolić, Kerim Palić, Nemanja Raković, Igor Makitan, Vladimir Ilić, Nebojša Gvozdenović, Saša Glamočić, Stefan Savić, Viktor Vrebeac, Ajdin Redžić, Nikola Dujaković, Nemanja Mirosavljević, Slobodan Milanović, Miljan Ljubenović, Lazar Nikolić, Dragan Domuzan, Vahidin Avdić, Petar Banović, Jovo Lukić, Lazar Marjanović i Zoran Šamara.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sd

Bravo Krunicu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC