• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIhajlović napušta Kataniju

Siniša Mihajlović i zvanično je podnio ostavku na funkciju šefa stručnog štaba Katanije.

 MIhajlović napušta Kataniju Izvor: MONDO

"Molim vas, oprostite mi", glasi poruka Mihajlovića u saopštenju objavljenom na sajtu kluba gdje se obratio navijačima kluba sa Sicilije.

Mihajlović je navijače zamolio za razumijevanje i istakao da je donio tešku odluku.

Ostavku je obrazložio rekavši da se nada da će uskoro pronaći angažman koji će mu ispuniti profesionalne ambicije, ali nije naveo na koji klub misli.

"Morao sam da donesem surovu profesionalnu odluku, koja je u suprotnosti sa mojom prirodom... Rukovodstvo kluba je prihvatilo moju ostavku i razlog zbog koje sam je podnio. Čak su mi i zahvalili na sjajnoj sezoni", naveo je Mihajlović.

"Rekli su mi: 'Upoznali smo sjajnu osobu, koja će zauvijek ostati u našim srcima i mislima'. Nevjerovatno! To je jedna od najljepših stvari koju mi je neko rekao u životu. Hiljadu puta hvala", dodao je nekadašnji igrač Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera.

Mihajlović je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik Robertu Manćiniju u Interu, a prije Katanije samostalo je predvodio i Bolonju.

Trenerski potencijal, ipak, dokazao je u Kataniji pošto je ekipu preuzeo na sredini sezone, kada je klubu prijetilo ispadanje.

Katanija je, međutim, pod vođstvom 41-godišnjeg Mihajlovića sezonu završila daleko iznad zone ispadanja sa za klub rekordnih 45 bodova.

Takav rezultat naveo je medije da pišu o Mihajloviću kao novom treneru Intera, ali se u ponedjeljak pojavila i mogućnost da srpski trener zamijeni Ćezara Prandelija na mjestu šefa stručnog štaba Fiorentine.

Prandeli bi, prema medijskim spekulacijama, poslije Svjetskog prvenstva trebalo da postane selektor Italije, pa je rukovodstvo Fiorentine na čelu sa sportskim direktorom Pantaleom Korvinom navodno već dogovorilo saradnju sa Mihajlovićem.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC