• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robene, čestitamo, najbolji si!

Prvotimac Bajerna Arijen Roben proglašen je za najboljeg igrača Bundeslige u anketi u kojoj su učestvovali fudbaleri iz svih prvoligaških klubova.

 Robene, čestitamo, najbolji si! Izvor: MONDO

Prema mišljenju njegovih kolega, reprezentativac Holandije nije imao dostojnu konkurenciju, jer je osvojio čak 71,2 odsto glasova. U šampionatu Njemačke Roben je postigao 16 golova, a praktično je sam doveo Bajern do finala Lige šampiona.

Drugo mjesto pripalo je napadaču Volfsburga i reprezentativcu Bosne i Hercegovine Edinu Džeku sa 6,7 odsto glasova, a treći je bio igrač Bajerna Bastijan Švajnštajger sa 5,4 odsto.

Za najboljeg golmana proglašen je Manuel Nojer iz Šalkea sa 30 odsto glasova, a iza njega su Rene Adler iz Bajera sa 13,6 i Bajernov čuvar mreže Hans Jerg But sa deset odsto glasova.

Trener godine je, prema očikvanju, šef stručnog štaba Bajerna Luis van Gal, a slijede ga Kristijan Gros iz Štutgarta i Feliks Magat iz Šalkea.

Bajern je ove sezone osvojio prvenstvo i Kup Njemačke, a u finalu Lige šampiona poražen je od Intera sa 2:0.

Roben je prošlog ljeta došao u Bajern iz Reala kao gotovo nepoželjan igrač u tom timu, poslije dolaska Kake, Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i ostlaih zvijezda, a slično je bilo i sa Veslijem Snajderom, koji je otišao u Inter.

Ironično, Snajder i Roben doveli su svoje klubove do finala Lige šampiona, a ono je bilo odigrano upravo na stadionu Reala, Santijago Bernabeu.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC