• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Miha pusti Inter, dođi u Firencu!

"Da mene pitaju, ja bih zaposlio njega, ne samo zato što je Srbin, već zato što je dobar", kaže Crnogorac Stevan Jovetić, napadač Fiorentine.

 Jovetić: Miha pusti Inter, dođi u Firencu! Izvor: MONDO

Dejan Stanković poručio je "bratu" Siniši Mihajloviću da ga očekuje u Interu.

"Siniša mi je kao brat, čujemo se svaka tri, četiri dana, kako ne bih volio da postane trener Intera? Držim mu palčeve", lobirao je Stanković da dođe do dogovora između Mihajlovića i vlasnika Intera Masima Moratija.

Sam Morati izjavio je:

"Da je do simpatija i poštovanja, izabrao bih Mihajlovića za novog trenera, ali nisam još odlučio..."

U međuvremenu, Mihajlović je podnio ostavku na mjesto trenera Katanije i izvinio se navijačima zbog tog "čisto profesionalnog čina". Vjeruje se da je Miha takvu odluku donio jer ima čiste ponude Intera, Fiorentine i Sampdorije da preuzme te timove.

Inter je ostao bez Žozea Murinja (Real Madrid), Fiorentina bez Ćezarea Prandelija (reprezentacija Italije), a Sampdorija bez Luiđija Del Nerija (Juventus).

Bez obzira šta Mihajlović izabere, on je poslije jedne pune sezone na mjestu trenera Katanije postao najtraženiji stručnjak u Italiji.

Napadač Fiorentine i bivši kapiten Partizana Stevan Jovetić pozvao je preko medija Mihajlovića da izabere - Fiorentinu!

Ipak, Jovetić je to morao da "uvije", jer se Prandeli još nije rastao sa Fiorentinom, a Crnogorac kaže da igrači nemaju hrabrosti da priđu treneru i pitaju ga da li ide ili ne.

"Niko ne smije sebi da dozvoli da priđe gospodinu i pita ga šta želi. Vjerujem da je uvijek ispravna stvar da postoji određena distanca (između igrača i trenera). Nije dobro da budemo 'ortaci' sa trenerom", objasnio je Jovetić italijanskim novinarima da ni igrači ne znaju da li je Prandeli odlučio da prihvati ponudu Fudbalskog saveza Italije da poslije SP u Južnoj Africi naslijedi Marčela Lipija na mjestu selektora.

"Murinjo je takođe otišao iz Intera, iako je osvojio sve. Događa se... Prandeli je radio odlično. Ljudi ga vole ovde u Firenci... On zaslužuje takvu pažnju, ali život te tjera da donosiš odluke", dodao je Jovetić.

Ipak, Italijani ne bi bili Italijani, kada ne bi insistirali na odgovoru. Jovetiću je pitanje samo preformulisano u: "Koga bi volio da vidi kao Prandelijevog eventualnog nasljednika?"

"Čitam da ima mnogo kandidata koji su potpuno spremni da dođu u klub, ali mi se čini da bi najbolji bio Mihajlović, koji je sjajno vodio Kataniju", rekao je Jovetić.

"Da mene pitaju, ja bih zaposlio njega, ne samo zato što je Srbin, već zato što je dobar", obrazložio je Jovetić svoje mišljenje.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC