• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra se vraća u Milano, ali ne u Inter?

Španski "Sport" objavio je da Milan zainteresovan za Ibrahimovića, a italijanska "Gazeta" da Berluskoni prodaje udio Rusima koji donose "keš".

 Ibra se vraća u Milano, ali ne u Inter? Izvor: MONDO

Da pitate navijače Barselone, najveći krivac za gubitak dva, od tri trofeja osvojena prošle sezone je "nemušti" napadač tog tima, najskuplji igrač Barselone u istoriji - Zlatan Ibrahimović.

Odlazeći predsjednik Barselone Đoan Laporta prošlog ljeta je platio Ibrahimoviću 45 miliona evra i morao da pošalje Samjuela Etoa u Inter, a ono što se kasnije dogodilo potvrdilo je da se radilo o najgorem "trejdu" sezone.

Inter je za "kusur" od 45 miliona evra kupio Dijega Milita, Tijaga Motu i Lusija, a potom preko Barselone u polufinalu Lige šampiona stigao do velikog finala i kasnije titule prvaka Evrope.

Za to vrijeme, Ibrahimović je pružao preskromne partije u Barseloni, pa vijest da bi poslije samo godinu dana u tom timu mogao da se vrati u Italiju i ne čudi previše. Na sve se nadovezao i dolazak Davida Vilje, koji bi trebalo da bude prvi špic katalonskog kluba.

Katalonski dnevnik "Sport", naklonjen Barseloni, objavio je u utorak da će gazda Milana Silvio Berluskoni uskoro poslati zvaničnu ponudu za Ibrahimovića, koja će iznositi oko 80 miliona evra.

Odakle Milanu toliki novac?

Istog dana, italijanski "Gazeta delo Sport" objavio je da će Berluskoni prodati između 25 i 30 odsto svog udjela u klubu ruskom gasnom gigantu "Gaspromu", koji će unijeti "svjež keš" za renoviranje posrnulog giganta. Ova informacija u prvi mah je demantovana, ali postoje indicije da su u toku pregovori između Milana i "Gasproma".

"Gazeta" dodaje da bez takvog "dila", Milan sigurno neće imati novca za Ibrahimovića i ne samo to, već da postoji mogućnost da još neka zvijezda tima, poput Kake prošlog ljeta, sada ode iz Milana.

Ukoliko bi prešao u Milan, Ibrahimović bi postao jedan od rijetkih fudbalera, koji su igrali za Juventus, Inter i Milan. Prije njega, to su činili Aldo Serena, Roberto Bađo i Edgar Davids...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC