• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marakana otključana, Koroman se vraća?

Zvezdi smanjena kazna i od naredne sezone ponovo će imati podršku navijača na svom stadionu. Koroman se možda vraća.

 Marakana otključana, Koroman se vraća? Izvor: MONDO

Na početku sledeće sezone fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku sa tribina na koju su navikli.

Naime, Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije usvojila je žalbu Zvezde i smanjila kaznu sa pet na tri utakmice igranja bez publike. Zvezda je tu kaznu "odslužila" u minuloj sezoni.

"Izdržali smo i tu kaznu, Komisija je imala sluha, prije svega za fudbal", kratko je prokomentarisao sportski direktor crveno-bijelih Ivan Adžić.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je 19. aprila Zvezdu sa pet prvenstvenih ili kup mečeva bez prisustva gledalaca na svom stadionu zbog prekršaja počinjenih na utakmici polufinala Lav Kupa Srbije protiv OFK Beograda.

Na toj utakmici grupe najvatrenijih navijača crveno-bijelih su se međusobno napale, a epilog je ranjavanje iz vatrenog oružja jednog navijača.

Da je kazna Disciplinske komisije ostala ista, Zvezda ne bi mogla da igra pred svojim navijačima na još dvije utakmice u sezoni 2010/11. Ovako, crveno-bijeli su bez publike igrali protiv Javora, Čukaričkog i BSK-a.

Inače, Adžić je u razgovoru za "Večernje novosti" najavio mogućnost da se Ognjen Koroman vrati u Zvezdu, ali je to još na nivou ideje.

"Povratak Koromana Zvezdi bi mnogo značio. Vidjećemo kakve su mu obaveze u Inčonu, jer ima ugovor još godinu dana. Ali, znam da je njemu Zvezda uvijek negdje u planovima...", rekao je Adžić.

On je istakao i da Ratko Dostanić ima povjerenje uprave da nastavi trenerski posao.

"Dostanić ostaje trener. Ima naše puno povjerenje, postoji plan rada i želja da se u kvalitetu popnemo stepenicu više. Ali, otom-potom", kaže Adžić.

Sportski direktor crveno-bijelih nije mogao da kaže da li će kapiten Nikola Lazetić ostati i naredne sezone. Problem je, naravno, novac.

"Nikola ima izuzetno visok ugovor, a mi u ovom času ne znamo tačno kakav će nam budžet biti za narednu sezonu. Tu se javlja disproporcija. Imamo želju da ga zadržimo s tim da ćemo ovih dana prvo da napravimo plan, pa tek onda da pričamo sa Nikolom", rekao je Adžić.

On je najavio nastavak pregovora sa OFK Beogradom oko kupovine Saše Markovića, dodajući da je "optimista" po tom pitanju, a nije isključeno ni da napadač Napretka Vladan Binić, sin Dragiše Binića, dođe ovog ljeta u Ljutice Bogdana.

"Vladan je ove sezone pokazao klasu i nama je interesantan bio još zimus. Vidjećemo kakvi su mu planovi, a vjerujem da bi se uklopio u naš tim. Sigurno je samo jedno, nećemo gomilati igrače i dovodićemo samo one koji mogu odmah da igraju ili ekstra talente koje možemo polako da uvodimo u tim i čekamo. Dovešćemo odmah samo kvalitet koji nam nedostaje, a onda u zavisnosti od prodaje kupovinom popunjavati praznine", tvrdi Adžić.

Što se tiče prodaje, nema ništa novo. Pavle Ninkov, Dejan Lekić, Aval Isah i Vladimir Bogdanović su najčešće pominjana imena u štampi koji su, navodno, pred izlaznim vratima, ali...

"Moramo da prodajemo, ali ne po svaku cijenu. Ukoliko ne dobijemo prave ponude, niko od pomenutih igrača neće otići. Za Ninkova se interesuju mnogi, od Anderlehta, preko Italijana, Njemaca, Francuza i on je bukvalno na vratima. Za Lekića još čekamo konkretnu ponudu, a isto važi za Bogdanovića i Isaha. Čikago je pokazao interes za Subašića, ali ponuda je zbog njihovog budžeta neodgovarajuća", rekao je Adžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC