• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raća na dobrom putu da postane "lav"

Fudbaler Partizana Radosav Petrović, koji se trenutno nalazi na pripremama "orlova" u Austriji, blizu je da postane član portugalskog Sportinga.

 Raća na dobrom putu da postane "lav" Izvor: MONDO

Klupski koordinator crno-bijelih, Albert Nađ, priznao je za portugalske medije da su pregovori sa lisabonskim "lavovima" oko reprezentativnog "veziste" u toku i da je uvjeren je da će se posao uspješno okončati.

Međutim, Nađ je objasnio da ništa još uvijek nije gotovo i da sledeću riječ u pregovorima ima Sporting.

"Trenutno se čeka odgovor iz Sportinga", rekao je Nađ i napomenuo:

"Nama se ne žuri. Nećemo da pritiskamo Sporting, ali ne želimo ni da Sporting pritiska nas."

Portugalski "Record" navodi da su Partizan i Sporting započeli pregovore prije nedelju dana, kada je sportski direktor "lavova" Koštinja posjetio Beograd u namjeri da Sportingu za nerednu sezonu obezbjedi kvalitetno pojačanje na sredini terena.

Portugalci su za Petrovića spremili dva i po miliona evra, a boravak Koštinje u glavnom gradu Srbije završen je neuspješno jer je Partizan tražio milion više. Ipak, pregovori su nastavljeni.

Saša Simić, nekadašnji fudbaler Boaviste, sada agent sa FIFA licencom izjavio je za portugalski list da je uvjeren da će beogradski i lisabonski klubovi pronaći zajednički jezik.

"Mislim da će Petrović postati igrač Sportinga. Sve dobro napreduje", rekao je on.

Takođe, napominje se da su konkurenti Sportingu za dovođenje srpskog reprezentativca španski klubovi Sevilja i Valensija, ruski Zenit, holandski PSV, francuski PSŽ i belgijski Standard.

Menadžer fudbalera Jovica Radonjić kaže da mu niko iz Partizana nije rekao ništa vezano za Sporting, već samo oko nekog drugog kluba.

"Iako niko sa mnom nije pričao oko Sportinga, nije isključeno da Petrović tamo nastavi karijeru. Čekam da iznesu ponudu", izjavio je Radonjić i dodao da postoje pregovori i sa drugim klubom.

"Trenutno pregovaramo sa jednim klubom, a to nije Zenit. Njegovo ime ne mogu da kažem. Prva ponuda nije bila prihvatljiva, ali je druga već bolja".

Pored Petrovića ovog ljeta Humsku bi mogao da napusti i Lamin Dijara. Nova ponuda za Senegalca stigla je iz Izraela i to od Makabija iz Tel Aviva, potvrdio je za "Novosti" njegov menadžer Edin Kurtagić.

Sada je šampion Srbije na potezu...

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC