• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neško se vraća u Borac iz Čačka?

Neško Milovanović blizu je povratka na klupu Borca iz Čačka.Očekuje se da UO uskoro smijeni Miodraga Martaća.

 Neško se vraća u Borac iz Čačka? Izvor: MONDO

Iako "zebre" nisu još zvanično raskinule ugovor sa trenerom Miodragom Martaćem, sportski direktor kluba Slobodan Ilić najavio je da će Upravni odbor uskoro zasjedati, a da on lično nije zadovoljan učinkom kluba u završenoj sezoni.

Korak dalje, Ilić je viđen u društvu Milovanovića na meču Srpske lige u Jagnjilu, piše "Sportski žurnal".

Popularni "Neško" prije nepune dvije godine vodio je Borac, koji je tada imao rekordno visok plasman u Superligi i igrao kvalifikacije za Ligu Evrope, protiv Ajaksa.

Ove sezone, Borac se dugo nalazio u opasnoj zoni, ali je u finišu izbjegao eliminaciju, što je daleko ispod ambicija kluba iz Čačka.

Tokom nedavno završene sezone, Milovanović je trenirao Metalac iz Gornjeg Milanovca i to prilično uspješno, prije nego se u finišu sezone rastao sa klubom, što je podiglo veliku prašinu u javnosti.

Milovanović je Metalac uveo u Superligu, a na početku proljećnog dijela sezone ekipa je vezala nekoliko pobjeda, između ostalih savladala je i Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Poslije poraza od Milanovčana, uprave beogradskih i novosadskih crveno-bijelih smijenile su tadašnje trenere Vladimira Petrovića Pižona i Branka Sosu Babića.

Za Milovanovića, kao trenera sa potencijalom, čulo se kada je Mladost iz Lučana za dvije sezone "popeo" za dva ranga, a potom je ovaj trener radio u Jagodini i Metalcu.

Do promocije Milovanovića, UO bi prvo trebalo da raskine saradnju sa Martaćem, koji se uveliko odjavio iz Hotela "Beograd" u Čačku, gdje je stanovao dok je vodio ekipu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC