• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rednapova "pedala" Fergusonu

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je u četvrtak da ne namjerava da proda fudbalera Luku Modrića. Makar Ser Aleks Ferguson ponudio "kule i gradove".

 Rednapova "pedala" Fergusonu Izvor: MONDO

Mediji su prethodnih dana pisali o tome da bi Mančester junajted mogao da ponudi Totenhemu 25 miliona funti za Modrića, a da bi uprava londonskog kluba kao zamjenu za hrvatskog fudbalera mogla da angažuje igrača Čelsija Džoa Kola.

"Nema šanse da se to dogodi. Luka je važan igrač u našem timu. Svi znaju šta mislim o njemu. Ako želite da postižete dobre rezultate, ne smijete nikome prodavati svoje najbolje igrače", rekao je Rednap za list "San".

"Imam odličnu ekipu i Luka Modrić će ostati njen član", naglasio je on.

Totenhem je takmičenje u Premijer ligi završio na četvrtom mjestu i sledeće sezone igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Modrić je nedavno izjavio da namjerava da se sa klubom plasira u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Ovo je velika stvar za nas. Ako se kvalifikujemo u grupnu fazu Lige šampiona, klub će mnogo napredovati", rekao je Modrić za klupski časopis.

Rednap je odbacio navode da će klub pokušati da dovede fudbalera Mančester sitija Stivena Ajrlenda, kao i defanzivca Boltona Gerija Kejhila.

"Stiven je nesumljivo dobar igrač, ali imamo mnogo fudbalera na toj poziciji. Poštujem ga, ali nećemo pokušati da ga dovedemo. Takođe, oduvijek sam mislio da je Kejhil dobar fudbaler, ali zadovoljan sam odbranom našeg tima", rekao je Rednap.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC