• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pelegrini: Nisam radio samostalno

Dan pošto je prestao da bude šef struke Real Madrida, Manuel Pelegrini izjavio je da mnoge odluke tokom minule sezone nisu bile njegove.

 Pelegrini: Nisam radio samostalno Izvor: MONDO

"Mogao sam samostalno da određujem prvu postavu, ali ne i način igre, a to je najgore. Za mene je ovo bila veoma teška sezona, jer mi je predsjednik kluba Florentino Perez ukazao veliku čast kada me je doveo na Santjago Bernabeu, a onda sam se malo o čemu pitao", rekao je Pelegrini.

Čileanski trener tvrdi da je sve vrijeme želio da se sastane i razgovara sa Perezom, kako bi sa njim razgovarao o problemima - ali da nije uspio da stigne do njega!

"Sa predsjednikom sam posljednji put razgovarao u avgustu prošle godine. Žao mi je što nismo imali priliku da se bolje upoznamo. On, naravno, ima pravo da bira trenera, ali mi je ipak žao što nisam uspio da saznam šta uopšte misli o meni".

Pelegrini kaže da je "udario u zid" neposredno po preuzimanju tima, kada je obaviješten da će Vesli Snajder i Arijen Roben biti prodati.

"Kada sam preuzimao Real, njih dvojica su bili u svim mojom planovima i želio sam da ostanu. Niko me, međutim, nije ni pitao da li želim njih dvojicu, ili Kristijana Ronalda. Perez je zbog biznisa odlučio da ih proda i uvjeren sam da je pogriješio. Uostalom, njih dvojica su u Interu i Bajernu pokazali koliko vrijede. Igrali su finale Lige šampiona".

Bivši trener "kraljevskog kluba" smatra da će svakome, pa i Žozeu Murinju, biti veoma teško u Realu, ukoliko čelnici kluba nastave sa takvom praksom.

"Trener mora da ima slobodu prilikom izbora sistema igre. Da su mi dopustili da igram onako kako sam želio, sa pravim krilima, vjerujem da bismo bili uspješniji", istakao je Pelegrini.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC