• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srđa Knežević poljski "legionar"

U četvrtak, poslije podneva, jedan za drugim, u Legiju stizali Hrvat, Brazilac i Srbin. Srđa Knežević na ljekarskim pregledima u varšavskom klubu.

 Srđa Knežević poljski "legionar" Izvor: MONDO

U poljskoj Legiji u četvrtak je bilo vrlo prometno.

Čak trojica novih fudbalera različitih nacionalnosti i pozicija došla su u varšavski klub, a među njima i defanzivac Partizana Srđa Knežević, koji bi tokom dana trebalo da prođe medicinske preglede i ugovori transfer.

Knežević odlazi iz Partizana sa tri titule šampiona Srbije i dva nacionalna kupa. Za prvi tim Partizana odigrao je više od 120 mečeva.

U Partizan je došao još kao 11-godišnjak i prošao je sve selekcije od "pjetlića" do prvog tima. Bio je na pozajmicama u Obiliću i u Bežaniji.

On je prvi igrač crno-bijelih koji u ovom prelaznom roku napušta ekipu koja je osvojila 22. šampionsku titulu.

U Legiji igra još jedan bivši fudbaler Partizana - Miroslav Radović, koji je dobio odriješene ruke da potraži novu sredinu. Međutim, problem je visoko obeštećenje, jer varšavski klub za njega traži 600.000 evra.

U Legiju su u četvrtak došli i Brazilac Bruno Mezenga, napadač, kao i dosadašnji vezista zagrebačkog Dinama Ivica Vrdoljak.

Hrvatski mediji prenose da je Legija još zimus htjela da dovede Vrdoljaka, ali da ponuda od 800.000 evra nije zadovoljila apetite uprave Dinama. Ipak, uspjela je iz drugog pokušaja, a nagađa se da je vezista prodat za oko 1,5 milion evra.

Po dolasku u Varšavu, Vrdoljak je izjavio da je "dugo čekao ovaj trenutak", a da je o kvalitetu poljskog fudbala upoznat od zemljaka Ivana Turine, koji igra u toj zemlji.

Navijači Legije su na forumu na zvaničnom sajtu kluba prezadovoljni poslovanjem uprave, pogotovo u četvrtak, ni sami ne vjerujući da su čak trojica novih igrača, jedan za drugim sletali na varšavski aerodrom i izjavljivali da su zadovoljni što će karijeru nastaviti u Legiji.

"Srđa, dobrodošao u Legiju i srećno", napisao je jedan navijač, a drugi se nadovezao: "Kakav dan! Super!". Ima, naravno i opreznijih, koji upozoravaju da treba vidjeti šta ta trojica imaju da pokažu na terenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC